Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Enache a semnat cu Rubin Kazan! Toate detaliile tranzacţiei şi prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: ”I-am zis asta şi lui Becali”

EXCLUSIV | Enache a semnat cu Rubin Kazan! Toate detaliile tranzacţiei şi prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: ”I-am zis asta şi lui Becali”

FCSB

Comentarii

Gabi Enache şi-a reziliat contractul cu FCSB şi a vorbit pentru prima dată despre plecarea surprinzătoare de la vicecampioana României.

UPDATE | Gabi Enache a semnat în această seară cu Rubin Kazan un contract pe patru luni, cu posibilitate de prelungire pe trei sezoane! Fotbalistul va avea un salariu lunar de 45.000 de euro.

Enache a explicat ce s-a întâmplat în ultimele zile, într-o intervenţie la Sport Report, de la Telekom Sport.

Nu puteam să fiu dat afară de la prima echipă. M-au lăsat să mă antrenez, dar mi-au zis că nu o să mai joc. La echipa a doua nu puteam să merg oricum. Am ştiut unde vin, ştiam la ce echipă o să ajung. Este dureros pentru un jucător să treacă de la o extremă la alta. Azi eşti cel mai bun, mâine ţi se zice adio.

Domnul Becali m-a luat de la Astra pentru ce jucam acolo, pentru postul de acolo. I-am spus asta şi când ne-am despărţit. Eu am venit pe postul de mijlocaş dreapta şi m-am trezit peste noapte fundaş dreapta. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine, nu am comentat niciodată, am jucat acolo unde am fost băgat.

Mă bucur foarte tare că a venit această ofertă de la Rubin Kazan, dar aştept să mă bucur la maximum atunci când voi semna, după vizita medicală. Abia aştept să fiu şi eu liniştit. Am semnat pe patru luni la început, iar apoi renegociere pentru încă trei sezoane”, a spus Gabi Enache, în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: enachereactiefcsbrubin kazan 

viewscnt
Articole similare