Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Enache s-a asigurat că nu mai joacă fundaş şi la Rubin: "Am discutat deja cu antrenorul"

EXCLUSIV | Enache s-a asigurat că nu mai joacă fundaş şi la Rubin: "Am discutat deja cu antrenorul"

Fotbal intern

Comentarii

Gabriel Enache a jucat deja primele sale minute în tricoul lui Rubin Kazan, în victoria din partida de pregătire cu Rosenborg, scor 4-1. Acum, jucătorul a revenit în ţară pentru o scurtă perioadă şi a vorbit pentru Telekom Sport despre primul contact cu fotbalul din Rusia.

"Sunt puţin obosit, am venit să-mi iau viza de la Ambasada Rusiei, iar marţi o să plec şi o să rămân acolo de tot. Nu ştiu dacă mă regretă cineva de la Steaua, suporterii sigur nu mă regretă. Oricum, am primit multe mesaje de la suporterii români, am primit multe mesaje de la fanii lui Rubin Kazan. M-au primit foarte frumos acolo şi mi-au spus că abia aşteaptă să fac o figură frumoasă, să ajut echipa.

Imediat cum am ajuns acolo, prima discuţie a fost cu antrenorul pe ce post o să joc. Am discutat şi am stabilit ce aşteptări are dânsul de la mine, totul este foarte bine, mi se potriveşte perfect. La Steaua nu puteam eu să vin cu pretenţii <<Bă, baga-mă acolo!>>. Fiecare antrenor trebuie să vadă ce calităţi are fiecare jucător. Nick (n.r. Nicolae Dică) m-a văzut fundaş şi acolo m-a băgat" , a declarat Gabriel Enache pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: enacherubin kazanrusiatelekom sportsteauafcsb 

viewscnt
Articole similare