Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Era o japcă". Sorin Cârţu nu iartă FCSB, după ce s-a spus că victoria oltenilor din derby a fost nemeritată

EXCLUSIV | "Era o japcă". Sorin Cârţu nu iartă FCSB, după ce s-a spus că victoria oltenilor din derby a fost nemeritată
Comentarii

Sorin Cârţu, preşedintele U Craiova, le-a dat peste nas celor de la FCSB, care au declarat că victoria oltenilor din derby, 2-0 pe Arena Naţională, a fost nemeritată. "Sorinaccio" s-a declarat dezamăgit de comentariile apărute după meci.

"Era o japcă". Sorin Cârţu nu iartă FCSB, după ce s-a spus că victoria oltenilor din derby a fost nemeritată

U Craiova a învins cu 2-0 pe FCSB, pe Arena Naţională, în derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Victoria oltenilor l-a făcut pe Mihai Stoica să spună că succesul a fost nemeritat, iar Sorin Cârţu nu a rămas dator.

Preşedintele U Craiova a spus că este dezamăgit de comentariile apărute după meci şi le-a adus aminte celor de la FCSB de felul în care au câştigat meciul din sezonul regulat, de la Craiova, 2-3 pe "Ion Oblemenco" cu un gol marcat în prelungirile partidei.

"Sunt puţin dezamăgit de toate comentariile care s-au făcut. Eu ştiu, prin faptul că au dominat ca arfi meritat victoria, că e nemeritat rezultatul... Le-aş reaminti ce s-a întâmplat în partidă de la Craiova, atunci când au câştigat în minutul 93.

Ei au avut nişte ocazii în care nu trebuie neapărat... Sau nu sunt atât de imparabile, în care portarul să nu poată să reacţioneze. Aduc în evidenţă nişte momente, care dacă s-ar fi concretizat era o japcă", a spus Sorin Cârţu.

Ce a declarat Mihai Stoica despre FCS - U Craiova 0-2

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre înfrângerea suferită de roş-albaştri şi despre faza care a "aprins" derby-ul, penalty-ul acordat de Horaţiu Feşnic după un contact discret între Iulian Cristea şi Andrei Ivan.

"E o mare minciună rezultatul ăsta, am dominat la toate capitolele. (...) Cred că în situaţia în care intram cu 0-0 în pauză, era altceva. Ne-am cam autoanihilat, Olaru şi Octavian nu şi-au găsit locul. După aia, când am revenit la modulul clasic, a fost altceva.

Penalty-ul e un mare semn de întrebare. Să dai penalty la... Nici nu ştii la ce ai dat. Ce acoperire regulamentară? E nu înţeleg unde e faultul ăla atât de clar. Nu dai când nu eşti sigur, el a ezitat puţin. Are un delay. Când ai o manieră de arbitraj, laşi jocul liber, nu dai dacă nu e foarte clar. Cred că n-a fost prea inspirat la faza asta. A dat-o prea uşor (n.r. - lovitura de la 11 metri)"
, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiovafcsbderbyvictorie 

viewscnt
Articole similare