Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Era spiritul lor din zona centrală". Cazul fotbalistului "dispărut" de la U Craiova l-a surprins pe Bilaşco: "Nu ar trebui să lipsească din echipa de start"

EXCLUSIV | "Era spiritul lor din zona centrală". Cazul fotbalistului "dispărut" de la U Craiova l-a surprins pe Bilaşco: "Nu ar trebui să lipsească din echipa de start"
Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a analizat echipele de start din U Craiova - FCSB şi a remarcat absenţa lui Alexandru Mateiu. Bilaşco a recunoscut că e surprins de ce se întâmplă cu mijlocaşul, în ultima perioadă.

Marius Bilaşco i-a recunoscut calităţile lui Mateiu şi a susţinut că "nu ar trebui să lipsească din echipa de start". Totuşi, mijlocaşul a pierdut echipa, în ultimii ani:

"Mateiu mi-a plăcut mereu. Nu ar trebui să lipsească din echipa de start. Era spiritul lor din zona centrală. Am văzut că Bergodi nu l-a mai folosit şi văd că acest trend continuă. Eu am crezut că s-a petrecut ceva între el şi Bergodi, dar se pare că nu e asta", a declarat Marius Bilaşco.

Mateiu ar fi fost scos din lotul lui U Craiova  

Se pare că Alexandru Mateiu e nemulţumit de statutul pe care-l are acum la U Craiova. Bic i-a luat faţa şi a fost preferat şi în partida cu FCSB. După ce Corneliu Papură a anunţat echipa de start, Mateiu ar fi avut o discuţie cu staff-ul pe această temă. Mijlocaşul ar fi fost scos din lot de antrenor, deşi Mateiu şi-ar fi anunţat colegii că ar avea câteva probleme medicale, conform Fanatik

În acest moment, fotbalistul ajuns la U Craiova de la FC Braşov mai are contract până în 2022, dar situaţia în care se află ar putea grabi plecarea sa de pe "Oblemenco"

Ultimii antrenori ai Universităţii Craiova au avut de furcă în privinţa lui Alexandru Mateiu. În 2016, în mandatul lui Gigi Mulţescu, fotbalistul a fost scos de lot, din cauza vieţii extrasportive. Apoi, Devis Mangia a decis amendarea jucătorului, iar Victor Piţurcă l-a ignorat, după ce antrenorul s-a aflat într-un conflict cu câţiva jucători importanţi din lot. În mandatul lui Cristiano Bergodi, Ovidiu Bic a fost preferat pe postul de mijlocaş central, în faţa fotbalistului care ar putea reprezenta o soluţie pentru FCSB şi CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: alexandru mateiuu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare