Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Eram nedumeriţi!” Prin ce au trecut cei de la Rapid Viena la meciul cu FCSB. Dezvăluirea făcută de Stefan Schwab

EXCLUSIV | ”Eram nedumeriţi!” Prin ce au trecut cei de la Rapid Viena la meciul cu FCSB. Dezvăluirea făcută de Stefan Schwab

UEFA Europa League

Comentarii

Stefan Schwab a vorbit pentru Telekom Sport şi spune că a rămas surprins de începutul în forţă al FCSB-ului. Vicecampioana României a fost eliminată însă de Rapid Viena cu 4-3 la general.

FCSB a început excelent returul cu Rapid Viena şi la pauză a intrat cu 2-0, scor de calificare. Căpitanul lui Rapid Viena susţine că el şi colegii săi au fost luaţi de nepregătite de începutul în forţă. Din păcate pentru FCSB, cei de la Rapid Viena au reuşit să înscrie în repriza a doua, după o greşeală a lui Andrei Vlad. Schwab recunoaşte că echipa sa a avut şi un pic de noroc:

”Eram nedumeriţi. FCSB a jucat bine în prima repriză, a fost mai bună decât noi. Sunt mândru de echipă. În ultimele săptămâni am pierdut cinci, şase jucători din cauza accidentărilor. Am folosit mulţi jucători tineri şi a fost un meci greu pentru noi. Ambele echipe au luptat. Noi am fost poate puţin mai norocoşi, puţin mai inteligenţi, de aceea suntem în grupe”, a declarat Stefan Schwab pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbrapid vienaeuropa leaguestefan schwab 

viewscnt
Articole similare