Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Eroul Cosmin Olăroiu. Tehnicianul român s-a implicat masiv în lupta contra coronavirusului. Cum şi-a petrecut timpul pe durata pandemiei

EXCLUSIV | Eroul Cosmin Olăroiu. Tehnicianul român s-a implicat masiv în lupta contra coronavirusului. Cum şi-a petrecut timpul pe durata pandemiei

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu (50 de ani) a dezvăluit pentru Telekom Sport că s-a implicat în lupta împotrivei de coronavirus. Echipa românului, Jiangsu Suning, nu a mai jucat un meci în prima ligă chineză din 1 decembrie 2019.

„Am ajutat sub mai multe forme dar nu e un lucru cu care să te lauzi sau să ieşi în evidenţă. Nu eu sunt principalul sau meritul nu este al meu în principal pentru că toată munca asta a fost făcută de nişte oameni care au venit în fiecare zi să muncească la restaurant, care au gătit acea mâncare şi pe care au dus-o la spital sau unde erau cazaţi doctorii care au purtat costumele alea şi care şi-au riscat sănătatea până la urmă. 

Ei sunt adevăraţii eroi, noi suntem în planul secundar”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport. 

Cosmin Olăroiu a povestit şi cum şi-a petrecut timpul liber pe perioada pandemiei.

„În pandemie am mai citit, am mai învăţat, încerc tot timpul să fiu updatat pentru că la fel ca în orice altă meserie lucrurile se schimbă, apar lucruri noi şi trebuie să ţinem pasul cu toate aceste noutăţi şi eu încerc să fac lucrul ăsta.

M-am ocupat şi de alte lucruri care sunt în afara fotbalului şi care ţin de viaţa mea personală şi încerc să fac lucruri frumoase, să creem locuri de muncă, să fie bine pentru toată lumea şi toată lumea care colaborează cu noi să fie mulţumită.

Investiţii în pandemie nu, doar le dezvoltăm pe cele pe care le avem”, a completat antrenorul lui Jiangsu Suning.

Afla mai multe despre: olaroiucoronavirusjiangsu 

viewscnt
Articole similare