Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Eu am o informaţie mult mai interesantă!” Dezvăluire incredibilă făcută de Cornel Dinu. Pe cine ar fi încercat FRF să impună preşedinte la ”U” Cluj

EXCLUSIV | ”Eu am o informaţie mult mai interesantă!” Dezvăluire incredibilă făcută de Cornel Dinu. Pe cine ar fi încercat FRF să impună preşedinte la ”U” Cluj

Liga 2

Comentarii

Cornel Dinu susţine că oficialii lui ”U” Cluj ar fi fost informaţi că nu pot spera la promovare dacă în fruntea clubului nu va fi numit Daniel Stanciu.

”U” Cluj trece prin schimbări în acest început de sezon, după startul dezastruos care a lăsat-o la 10 puncte în spatele primului loc care asigură promovarea directă în Liga 1. Oficialii clubului au decis astfel să se despartă de antrenorul Cristi Dulca şi în locul său a fost numit Adrian Falub.

Modificări ar putea apărea şi în organigrama clubului. În ultima perioadă s-a discutat intens despre venirea lui Dinu Gheorghe pe poziţia de preşedinte, dar Cornel Dinu are o altă variantă. Fostul selecţioner susţine că o persoană de încredere i-a mărturisit că FRF a încercat să-l impună pe Daniel Stanciu în organigrama clubului:

”Eu am o informaţie mult mai interesantă. Că la ”U” Cluj, în partea cealaltă şi, repet, de la oameni de calitate, de onoare, că mai are ţara asta oameni, dar sunt ascunşi, că e mizeria prea mare, şi care mi-au spus: Federaţia, prin domnul secretar, ar fi transmis la ”U” Cluj, că dacă nu-l pune pe Stanciu, nu intră ”U” Cluj în Liga 1”, a dezvăluit Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare