Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Eu asta făceam dacă mai rămâneam la FCSB”. Asta e cea mai mare problemă a steliştilor. Eroare uriaşă făcută de Becali

EXCLUSIV | ”Eu asta făceam dacă mai rămâneam la FCSB”. Asta e cea mai mare problemă a steliştilor. Eroare uriaşă făcută de Becali

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a dezvăluit ce ar fi făcut dacă rămânea în continuare la FCSB. Chiar dacă Becali e concentrat pe atac şi posesie, fostul antrenor al roş-albaştrilor vede o altă problemă mare la echipă.

Becali vrea spectacol total, însă Dică e de părere că la FCSB trebuie îmbunătăţită de urgenţă linia defensivă.

S-a vorbit foarte mult de acea posesie, sau că echipa nu e ofensivă. Păi atunci când preiei o echipă cu cea mai bună ofensivă din campionat, 40 de goluri, aşa a preluat-o Mihai. Cum poţi să spui de o echipă care a marcat cele mai multe goluri în campionat că nu e ofensivă. Sau când eşti în posesie cu primele 2-3 clasate. Aproape la fiecare meci ai 55-60 nu mai vorbesc de 70% posesie cu unele echipe.

Am rămas surprins. Dacă rămâneam eu la Steaua în continuare mă axam foarte mult pe faza defensivă pentru că dacă trebuia undeva îmbunătăţit acolo trebuia. Pentru că pe faza ofensivă jucătorii au calitate, au arătat şi s-a văzut pe tabela”, a spus Dică, în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicafcsb 

viewscnt
Articole similare