Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Eu l-am avut în pregătire!” Cum a ajuns Andrei Vlad să gafeze în meciul cu Rapid Viena

EXCLUSIV | ”Eu l-am avut în pregătire!” Cum a ajuns Andrei Vlad să gafeze în meciul cu Rapid Viena

UEFA Europa League

Comentarii

Sorin Cârţu a explicat ce se întâmplă cu Andrei Vlad, cel care a greşit la golul marcat de Rapid Viena. Tânărul portarul al FCSB-ului a gafat în momentul în care echipa sa conducea cu 2-0, scor care i-ar adus calificarea în grupele Europa League.

Andrei Vlad a fost scos ţap ispăşitor pentru ratarea calificării FCSB-ului în grupele Europa League. Tânărul portar a greşit grav la golul marcat de Rapid Viena, când FCSB conducea cu 2-0. Până la urmă, s-a terminat 2-1 şi FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League.

Sorin Cârţu l-a avut elev pe Andrei Vlad la Craiova şi spune că acesta s-a grăbit în momentul în care a ales să plece la FCSB. Fostul component al Craiovei Maxima susţine că s-ar fi dezvoltat mult mai bine dacă rămâne la CS U:

”Eu sunt antrenorul care l-am avut în pregătire, eu l-am avut prima oară în pregatire, în Austria. Şi mie mi-a displăcut că a plecat de la Craiova. Şi, într-un fel, ar fi fost mult mai bine dacă stătea la Craiova şi nu pleca la Steaua. Era un an în care Craiova ar fi apărat cu el. Poate ar fi făcut mai puţine... Chiar dacă făcea greşeli, dar câte a făcut Calancea... Oricum, creştea mai mult în experienţă, în importanţă şi în increderea în el. Ce se întâmplă cu Vlad s-a întâmplat şi cu alţi jucători. E dificil la Steaua. La Steaua trebuie să fii pregătit de tot ce înseamna Bucureşti, ce înseamnă o echipă... De-aia e presiune mare”, a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Cârţu mai spune că acea eroare a lui Vlad a venit şi din cauză că portarul de 19 ani n-a fost folosit în ultima vreme: ”Gândeşte-te că ce a mai făcut... el a mai făcut nişte gafe şi s-a decis aducerea lui Bălgrădean. Copilul ăsta nu a mai apărat... cred că are vreun an de zile de când nu a mai aparat. Gândeşte-te ce înseamnă pentru el”.

Afla mai multe despre: sorin cartufcsbandrei vladeuropa leaguerapid viena 

viewscnt
Articole similare