Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Eu mă aşteptam ca în Belgia să fie numărul unu". Dorinel Munteanu explică problema avută de Ianis Hagi la Genk

EXCLUSIV | "Eu mă aşteptam ca în Belgia să fie numărul unu". Dorinel Munteanu explică problema avută de Ianis Hagi la Genk

Stranieri

Comentarii

Dorinel Munteanu avea aşteptări mari din partea lui Ianis Hagi la Genk, iar fostul internaţional român l-a dat exemplu pe Răzvan Marin. Totuşi, antrenorul lui CSM Reşiţa consideră că Genk a greşit în privinţa fiului lui Gică Hagi.

"Eu mă aşteptam ca în Belgia să fie numărul unu. Într-adevăr, la foarte mulţi jucători, perioada de acomodare este de şase luni, iar clubul ar trebui să aibă răbdare cu acel jucător. Dar el, în Belgia, nu a primit această încredere, răbdare. Calităţile lui şi randamentul lui, pe care l-am văzut în Scoţia... Ar fi trebuit să se impună în Belgia, cum a făcut-o Răzvan Marin", a declarat Dorinel Munteanu pentru Telekom Sport.  

Ianis Hagi a devenit interesant şi pentru Lazio, care e pregătită să înceapă negocierile cu Genk, clubul de care aparţine Ianis Hagi, în cazul în care Rangers nu va achita clauza de cumpărare.

Fostul antrenor al lui Ianis Hagi, dezvăluiri despre perioada de la Genk

Fostul antrenor al lui Genk şi al lui Ianis Hagi, Felice Mazzu, a vorbit, la jumătate de an de la plecarea de la clubul belgian, despre internaţionalul român. Belgianul a susţinut, printre altele, că nu ar fi permis împrumutul lui Ianis la Rangers, dar şi că problemele cu care s-a confruntat sunt din cauza anturajului: “Nu cred că e o surpriză că Lazio e interesată de Ianis Hagi. Dacă încă aş fi fost antrenorul lui Genk, sub nicio formă nu ar fi ajuns la Rangers. Mereu am dorit să-l păstrez. A fost şi rămâne un jucător bun.

Singura lui problemă a lui e că anumite persoane din anturajul său ar trebui să înveţe să fie răbdătoare. Poate deveni un jucător important în viitor. Sunt convins că Ianis ar fi reuşit în campionatul belgian. Încă are nevoie de a creşte din punct de vedere fizic, dar şi din punct de vedere al exprimării. Tehnica sa... Nu am văzut pe nimeni care să lovească atât de bine cu ambele picioare. Nu vezi nicio diferenţă.

Cred că Serie A va fi o ligă care I se potriveşte. Ştiu că deja a fost şi la Fiorentina. Cred că acum e mult mai puternic. Plecarea la Lazio ar fi o mutare bună pentru el", a declarat Felice Mazzu, conform Thescottishsun.co.uk.

 

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare