Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Eugen Neagoe dă din casă! Echipa care a pus ochii pe Tandia: "Chiar m-au întrebat şi ei, că e jucător de calitate"

EXCLUSIV | Eugen Neagoe dă din casă! Echipa care a pus ochii pe Tandia: "Chiar m-au întrebat şi ei, că e jucător de calitate"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a dezvăluit că oficialii clubului Sivasspor s-au interesat de Ibrahima Tandia, la finalul meciului amical disputat, duminică, între cele două echipe.

Sepsi a pierdut amicalul cu echipa lui Gabi Torje şi Paul Papp, dar Tandia a fost remarcatul meciului.

"Tandia a jucat 60 de minute şi a făcut-o foarte bine. Chiar m-au întrebat şi cei de la Sivasspor, că e jucător de calitate. Dar aşa cum am spus e jucătorul nostru şi va rămâne jucătorul nostru. Este foarte greu să îl pierdem. E jucătorul nostru, ne bazăm pe el şi îmi doresc să rămână în continuare la noi", a declarat Eugen Neagoe, pentru Telekom Sport.

Echipa Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă, duminică, la Belek, cu scorul de 2-1 (1-0), de Sivasspor, în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Rybalka '3 şi Douglas '77 au marcat pentru turci, respectiv Mensah '90. Paul Papp a fost titular la Sivasspor, în timp ce Gabi Torje a fost trimis pe teren imediat după pauză.

"A fost un antrenament bun, reuşit. Am întâlnit o echipă bună din campionatul Turciei. Chiar dacă de trei zile nu am atins mingea, a fost o vreme cumplită, a plouat torenţial, efectiv nu am atins mingea trei zile şi azi am jucat şi cu o echipă de primă ligă, bună, dar eu sunt foarte mulţumit de cum s-au prezentat băieţii. Chiar dacă nu a fost uşor. Am pierdut cu 2-1, dar am avut ocazii mari de a marca, chiar şi singuri cu portarul, am scăpat şi nu am marcat, dar a fost un antrenament reuşit", a mai spus Neagoe.

Antrenorul Eugen Neagoe a început partida cu următoarea echipă: Niczuly – Moura, Viera, Rus, Ştefan - Velev, Karnitski, Nouvier, - Vaşvari, Hamed, Tandia. Pe parcurs, au mai intrat şi alţi jucători din lotulul formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Afla mai multe despre: neagoetandiasepsi 

viewscnt
Articole similare