Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Eugen Neagoe i-a ironizat pe suporterii lui Dinamo: "Să facă ei primul 11, eu aşa zic"

EXCLUSIV | Eugen Neagoe i-a ironizat pe suporterii lui Dinamo: "Să facă ei primul 11, eu aşa zic"

Dinamo București

Comentarii

Eugen Neagoe a vorbit deschis pentru Telekom Sport despre problemele pe care le-a avut încă din startul noului sezon şi, nemulţumit fiind de atitudinea suporterilor, antrenorul i-a ironizat pe ultraşii "câinilor".

"Eu nici nu am reziliat, nici demisia nu mi-am dat-o, sunt încă antrenorul lui Dinamo. Oricum, tot ce s-a întâmplat.. Înţelegeam dacă echipa câştigase campionatul şi eu venisem să culeg roadele muncii făcute în campionatul precedent. Nu s-a întâmplat aşa, Dinamo a avut cea mai proastă clasare din istoria clubului. Eu am venit într-un moment foarte greu sau cel mai greu moment din istoria clubului a fost momentul când am venit eu.

Dacă suporterii şi-au dorit altceva, îmi pare rău că nu am ştiut şi au început să mă conteste efectiv încă dinainte de a ajunge eu la Dinamo. Nu am crezut şi nu mi-am imaginat că ei vor continua cu asemenea contestaţii, pentru că eu cred că am demonstrat ce pot să fac la echipele pe care le-am antrenat.

Sper să ajungă la Dinamo un antrenor care va fi pe placul suporterilor, pentru că este destul de greu, totul se răsfrânge asupra echipei în momentul în care suporterii încep să îl conteste din primul minut. Eu nu mi-am imaginat că poate să se întâmple aşa ceva. Acei suporteri ar trebui consultaţi, chemaţi la şedinţe. Eu i-aş sfătui să facă şi primul 11, dacă au timp. Să meargă să discute cu antrenorul. Să facă primul 11" , a declarat Eugen Neagoe la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: eugen neagoedinamo 

viewscnt
Articole similare