Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Eugen Neagoe, mesaj pentru suporterii din PCH: ”Fiţi alături de jucători! E greu când fotbaliştii sunt criticaţi din minutul 1”

EXCLUSIV | Eugen Neagoe, mesaj pentru suporterii din PCH: ”Fiţi alături de jucători! E greu când fotbaliştii sunt criticaţi din minutul 1”

Dinamo București

Comentarii

Eugen Neagoe nu va mai continua pe banca lui Dinamo, dar antrenorul a vrut să le transmită un mesaj fanilor din PCH.

Neagoe a explicat momentele grele prin care a trecut la meciul de duminică, de pe Arena Naţională, cu Craiova, iar la finalul intervenţiei de la Telekom Sport le-a transmis suporterilor din PCH un mesaj.

În acest moment nu se pune problema să revin pe bancă! Am concediu medical, am fost sfătuit de către medici să stau măcar câteva săptămâni liniştit. Familia mă va susţine în continuare în orice decizie pe care o voi lua de acum încolo.

Cu câteva minute înainte, am simţit că ameţesc! M-am dus şi am stat pe bancă, mi-am revenit. Apoi m-am ridicat din nou şi iarăşi am simţit că ameţesc. Am stat pe bancă, i-am zis antrenorului secund să cheme doctorul că nu mă simt bine. Mi-am dat sacoul jos, transpiram foarte tare. De apoi nu mai ştiu absolut nimic. Mi-am revenit în ambulanţă!

Acum este totul în regulă! Singurul lucru pe care nu o să-l mai fac este fumatul! N-o să mai fumez! În rest, n-am nicio restricţie! Fumatul, stresul acumulat, cafelele sunt câteva dintre cauzele care au dus la o asemenea cădere. Îmi doream din tot sufletul să reuşesc! Eu sunt convins că Dinamo va ajunge în playoff. S-au pierdut două meciuri, dar drumul este lung.

Nu am ce să le reproşez suporterilor. Doar să fie alături de jucători, pentru că sunt jucătorii lui Dinamo. E greu să ai rezultate când eşti criticat din primul minut. Jucătorii simt că nu sunt susţinuţi, iar evoluţia lor nu este la cel mai ridicat nivel”, a spus Eugen Neagoe, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: neagoepchfanidinamo 

viewscnt
Articole similare