Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Eugen Neagoe nu exclude posibilitatea plecării lui Constantin Budescu de la Astra. "Şanse există să fie transferat. E un jucător valoros şi merită atenţia"

EXCLUSIV | Eugen Neagoe nu exclude posibilitatea plecării lui Constantin Budescu de la Astra. "Şanse există să fie transferat. E un jucător valoros şi merită atenţia"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, nu este sigur că-l poate păstra la echipă în continuare pe Constantin Budescu, dar ştie sigur de câţi jucători are nevoie de pentru a-şi consolida lotul, pentru a scăpa de grijile retrogradării.

După 15 runde, Astra Giurgiu este pe locul 10, cu 16 puncte, la patru distanţă de locurile de play-off. Sub comanda lui Eugen Neagoe, Astra a acumulat 11 puncte în ultimele cinci runde, fiind cea mai în formă echipă din Liga 1, alături de Sepsi Sfântu Gheorghe.

În primul meci din 2021, Astra joacă în deplasare, cu FCSB, pe 15 decembrie. Meci în care Constantin Budescu poate schimba taberele.

"Îmi pare că a fost o vacanţă foarte scurtă, le-am spus şi băieţilor, dar nici timp foarte mult nu aveam la dispoziţie, era necesar să ne vedem în aceste 3 zile, să facem antrenamente duble pentru că nu vreau să pierdem foarte mult din tot ce am acumulat pe acest final de tur de campionat. Ştiu că nu e uşor să stai în cantonament înainte de Anul Nou, să stai în hotel, să faci 2 antrenamente pe zi, dar asta e situaţia E o situaţie inedită, nu s-a întâmplat niciodată ca, campionatul să fie reluat în ianuarie, d-asta am şi revenit rapid la pregătire. Îmi doresc cel puţin un mijlocaş, un jucător de atac, un fundaş stânga, trei jucători care cu siguranţă vor veni.

(Despre Budescu la FCSB) Şanse întotdeauna există pentru un jucător să fie transferat.  Budescu e un jucător foarte important pentru noi, unul dintre cei mai importanţi jucători din campionatul nostru, jucător de naţională, dar el e cu noi, se pregăteşte cu noi, are contract cu Astra şi sunt convins că va rămâne în continuare la Astra. Sunt speculaţii de presă, deocamdată nu e absolut nimic din ce ştiu eu. Mă bucur că se vorbeşte despre el, e un jucător valoros şi merită atenţia voastră.

(Budescu e un jucător de care Astra e dependentă?) Da, e un jucător foarte important. Nu ştiu dacă Astra e dependentă de Budescu. E unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei noastre.

(Care sunt şansele reale de a obţine un loc de play-off?) Nu ştiu care sunt şansele reale de a ajunge în primele 6 echipe. Nu ascund faptul că îmi doresc acest lucru, dar este foarte greu. Nu uitaţi, când am venit, în etapa a 10-a, echipa era pe ultimul loc. Acum suntem într-o poziţie bună, dar puteam să fim mai bine", a declarat Eugen Neagoe, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare