Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Experienţa cumplită trăită de un fotbalist în Liga 1: "Acolo nu am luat banii şapte luni"

EXCLUSIV | Experienţa cumplită trăită de un fotbalist în Liga 1: "Acolo nu am luat banii şapte luni"

Superliga

Comentarii

Claudiu Belu (26 de ani), fotbalistul împrumutat de FCSB la FC Voluntari, a jucat mai multe cluburi din Liga 1 şi a trăit experienţe îngrozitoare la câteva din ele.

Fundaşul dreapta a jucat o bună perioadă de timp la ACS Poli Timişoara, dar recunoaşte că a stat neplătit mai multe luni. Din păcate, pentru Belu situaţia s-a repetat şi la următoarea echipă, ASA Târgu Mureş, care tocmai fusese la un pas de câştigarea titlului în Liga 1. 

"La Timişoara n-am luat banii 7 luni, după perioada de la Timişoara m-am accidentat la faţă şi am trecut printr-o operaţie, am stat 4 luni acasă, apoi am mers la Târgu-Mureş, era situaţia când au ieşit vicecampioni şi era dezastru, nici acolo n-am luat bani şi după am mers la Astra şi încet, încet lucrurile s-au îmbunătăţit", a declarat Belu, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Şi la Astra au fost probleme financiare, însă nu s-a mai repetat situaţia de la Timişoara şi Târgu Mureş. Prin meciurile de la Astra, Belu i-a atras şi atenţia patronului de la FCSB, iar Gigi Becali l-a adus la echipă vara trecută. 

"La Astra e bine, nu-ţi dă banii o lună două, dar ştii sigur că îi iei. Îţi spune, n-am acum, dar n-a fost niciun jucător care să plece fără să-şi ia banii".

13 meciuri a adunat Belu în acest sezon, pentru FCSB şi FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: claudiu belu 

viewscnt
Articole similare