Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Extraterestrul” de la Izvorani. Un mare sportiv român se consideră ca fiind unul de-ai lor

EXCLUSIV | ”Extraterestrul” de la Izvorani. Un mare sportiv român se consideră ca fiind unul de-ai lor

Alte sporturi

Comentarii

Chiar dacă UFO-ologii susţin că întâlnirile gradul trei dintre pământeni şi alte civilizaţii sunt la un pas de a se întâmpla, la Izvorani, se pare că extratereştri deja au ajuns. Robert Glinţă, spune mai în glumă, mai în serios, că se consideră a fi unul de-ai lor.

Robert Glinţă, cel mai valoros înotător român al momentului, a dezvăluit pentru site-ul telekomsport.ro câteva lucruri mai puţin cunoscute despre el. Aşa se face că încă din copilărie, primul său antrenor i-a găsit un nickname inedit: extraterestrul. Robert a povestit pentru de unde până unde s-a ales cu acestă poreclă: ”Pentru că scoteam nişte timp fantastici, antrenorul meu mi-a spus că timpii mei sunt nepământeni, motiv pentru care mi-a spus extraterstrul. Glumind, aş putea spune că mă cam simt a fi unul de-ai lor”.

Plecând de la acest lucru, Robert şi-a tatuat un mic extraterestru pe corp, iar împreună cu actualul lui antrenor a creat un brand propriu denumit sugestiv Team Alion. ”Chiar ne gândeam la un moment dat să realizăm o linie de echipament sportiv a noastră care să se numească Team Alion. Eu cred că va prinde foarte bine o astfel de linie de echipament sportiv”,  a mai spus Robert Glinţă pentru telekomsport.ro. 

 

Afla mai multe despre: glinta 

viewscnt
Articole similare