Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fabbrini a vorbit în premieră despre motivul pentru care a plecat după doar două luni de la ŢSKA Sofia. Declaraţii de dragoste pentru Dinamo

EXCLUSIV | Fabbrini a vorbit în premieră despre motivul pentru care a plecat după doar două luni de la ŢSKA Sofia. Declaraţii de dragoste pentru Dinamo

Superliga

Comentarii

Diego Fabbrini a trecut vizita medicală în această dimineaţă şi a semnat pe un an cu Dinamo, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Atacantul italian explică şi motivul pentru care a plecat de la ŢSKA Sofia după doar două luni.

Diego Fabbrini s-a transferat la începutul verii de la FC Botoşani la ŢSKA Sofia, de unde însă a plecat după doar două luni. Într-un interviu pentru Telekom Sport, atacantul de 29 de ani spune că n-a fost vorba despre adaptare, ci a vrut să plece din motive personale. Fabbrini spune că se bucură că a semnat cu Dinamo, echipă despre care spune că i-a plăcut în toată perioada în care a jucat în România.

”A fost o experienţă bună, la o echipă importantă. M-am înţeles bine cu coechipierii, nu am avut probleme. A fost, să spun aşa, mai mult o problemă personală motivul pentru care am decis să revin în România. Eu ca individ mă gândesc la confort. Atât al meu, cât şi al familiei mele. Nu am avut probleme de adaptare. Pur şi simplu nu am fost fericit sută la sută.

(n.r. De ce ai ales Dinamo?) Dinamo a fost clubul care mi-a plăcut cel mai mult de-a lungul timpului. Apoi, pentru că e unul din cluburile cele mai mari şi mai importante din România. Am plecat de la ŢSKA, din Sofia, şi-mi doream să ajung la un alt club important. Aşa că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru mine şi pentru familia mea. Clar, e într-o situaţie dificilă însă, cred că este timp, din fericire şi avem nevoie doar să câştigăm câteva meciuri şi apoi situaţia se va îndrepta.

(Mesaj pentru fani) Le mulţumesc pentru că mulţi mi-au trimis mesaje. Sunt pur şi simplu fericit că mă aflu aici şi am să încerc să fac totul pentru a câştiga cât mai multe partide”, a declarat Fabbrini pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: diego fabbrini 

viewscnt
Articole similare