Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Fabio Celestini şi-a amintit de Cosmin Contra: ”Un fenomen. Îi port o mare afecţiune!”

EXCLUSIV Fabio Celestini şi-a amintit de Cosmin Contra: ”Un fenomen. Îi port o mare afecţiune!”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional elveţian, Fabio Celestini a vorbit în exclusivitate din cantonamentul echipei sale din Spania, cu Telekom Sport. El şi-a amintit cu plăcere atât de Cosmin Contra, cât şi de Adrian Mutu.

Fabio Celestini a vorbit cu Telekom Sport. Şi-a amintit de Mutu şi Contra

Ajuns la 44 de ani, Fabio Celestini o antrenează pe Luzern din 2019. Tehnicianul născut la Lausanne a fost un fotbalist important pentru echipa sa naţională.

A bifat 35 de selecţii în echipa reprezentativă a Elveţiei şi a marcat două goluri între 1998 şi 2007. Ca fotbalist el a bifat experienţe importante la formaţii ca Marseille, Levante, Getafe şi Lausanne.

Şi-a început cariera de antrenor în 2013, ca secund al echipei Malaga. În 2014 a preluat-o pe Terracina, iar între 2015 şi 2018 a pregătit formaţia Lausanne Sport, din oraşul său natal. Din 3 ianuarie este noul antrenor al formaţiei FC Luzern. Telekom Sport a discutat cu Fabio Celestini în exclusivitate în cantonamentul echipei sale din Spania. Formaţia sa a trecut cu scorul de 3-0 de Gaz Metan Mediaş.

”Echipa mea a făcut un meci foarte bun. La nivel defensiv a fost o partidă completă timp de 95 de minute. Am schimbat mulţi jucători, dar echipa a rămas organizată şi mi-a plăcut foarte mult. Mi-a plăcut mentalitatea, că nu am primit gol, că toate principiile defensive au fost aplicate corect. La nivel ovensiv, cred că încet, încet vom deveni şi mai buni, dar mai avem mult de muncă în atac. Dar în general sunt mulţumit de echipa mea. Adversarul este şi el în perioada de pregătire, ca şi noi, şi este dificil de evaluat. Dar am întâlnit un adversar de calitate” a explicat Celestini, după meci.

Provocat de reporterul Telekom Sport, Ovidiu Ionescu, Celestini şi-a amintit de perioada în care a evoluat alături de fostul selecţioner al României, Cosmin Contra: ”Am jucat cu Cosmin foarte mulţi ani şi adevărul este că mă înţeleg foarte bine cu el. Am trăit momente incredibile la Getafe, el a marcat golul cu Bayern Munchen. Cosmin a fost un fenomen, a fost un jucător mare şi o persoană foarte bună. Îi port o mare afecţiune şi sper că îi va merge foarte bine”

Contra nu a fost la meciul dintre echipa lui Celestini şi Gaz Metan, dar la partidă a asistat noul selecţioner de la tineret, Adrian Mutu: ”A, da? Un alt mare jucător român. Este foarte bine. Nu ştiam că este aici. Dar ce pot să spun că amândoi au fost jucători uriaşi. Tot timpul este o plăcere să îi regăsesc aici în această perioadă a anului” a mai spus Celestini, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fabio celestinicosmin contra 

viewscnt
Articole similare