Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Face Gigi Becali transferul după care a alergat aproape un an? Lovitura pe care o poate da în această perioadă: ”I-am promis că-i dau drumul să plece”

EXCLUSIV | Face Gigi Becali transferul după care a alergat aproape un an? Lovitura pe care o poate da în această perioadă: ”I-am promis că-i dau drumul să plece”

Superliga

Comentarii

Un jucător pe care Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB a primit acceptul patronului să plece. Valeriu Iftime spune că i-a promis lui Andrei Chindriş că-l va lăsa să se transfere.

Gigi Becali şi-ar putea, în sfârşit, atinge obiectivul: transferul lui Andrei Chindriş. Patronul lui FC Botoşani susţine că i-a promis fundaşului de 21 de ani că-l va lăsa să plece dacă va primi vreo ofertă interesantă.

Reuşeşte Gigi Becali transferul după care a alergat un an? ”I-am spus că-i dau drumul”

Într-o intervenţie la Telekom Sport, Valeriu Iftime a subliniat că nu-l va lăsa pe Denis Haruţ să se transfere la FCSB. Patronul lui FC Botoşani susţine că are nevoie de Haruţ să joace în centrul apărării, alături de încă un tânăr jucător interesant, din Coasta de Fildeş, care a semnat şi urmează să vină în România.

Drept urmare, Valeriu Iftime spune că Andrei Chindriş are posibilitatea să plece dacă vrea. Internaţionalul român de tineret ar putea ajunge astfel la FCSB, unde Gigi Becali încearcă să-l transfere încă de acum un an:

”Nu banii mă fac, pur şi simplu am nevoie de Haruţ la FC Botoşani. Cum am nevoie şi de Andrei Chindriş, dar lui Andrei i-am spus că-i dau drumul, ca atare mai aduc un fundaş central, deja este jucătorul meu şi vine zilele astea”, a declarat Valeriu Iftime la Telekom Sport.

Gigi Becali a încercat să-l transfere pe Chindriş încă de acum un an

Andrei Chindriş este o mai veche ţintă a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a încercat să-l transfere încă de la începutul anului 2020, în contextul în care Bogdan Planic refuza prelungirea contractului şi urma să plece în vară, lucru care s-a şi întâmplat.

Însă a venit pandemia de coronavirus şi Gigi Becali nu s-a mai înţeles cu Valeriu Iftime. Patronul FCSB dorea să ofere în jur de 400.000 de euro pentru transferul lui Chindriş, în timp ce Valeriu Iftime a anunţat că şi-ar dori măcar un milion de euro.

Între timp, Andrei Chindriş a părut afectat de ratarea acelui transfer şi n-a mai repetat evoluţiile bune din trecut. Motiv pentru care Valeriu Iftime i-a promis că-l va lăsa să se transfere în această iarnă.

Afla mai multe despre: andrei chindris 

viewscnt
Articole similare