Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Fanii o să ajungă să se implice şi la echipă". Un rapidist, veste rea pentru Dinamo: "Nu prea cred în proiectele astea"

EXCLUSIV | "Fanii o să ajungă să se implice şi la echipă". Un rapidist, veste rea pentru Dinamo: "Nu prea cred în proiectele astea"

Superliga

Comentarii

Fostul antrenor al Rapidului, Daniel Pancu, a vorbit despre proiectele socios, prin care suporterii din România vor să imite proiectele de succes ale echipelor din afara ţării. Pancu nu crede că suporterii din România au puterea financiară de a susţine cluburile.

Dinamo poate intra pe mâna suporterilor, după ce acţionarul Ionuţ Negoiţă a anunţat că cedează pachetul majoritar pentru suma de 1 leu. Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD), un ONG al suporterilor "alb-roşii", a anunţat, miercuri, că va continua negocierile pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) al clubului din "Ştefan cel Mare", după şedinţa care a avut loc marţi. 

Totuşi, Daniel Pancu are o altă părere în privinţa acesui subiect: "E un club de tradiţie (n.r. - Dinamo), e un mare brand şi e păcat când auzi de genul 80.000 euro pentru a primi licenţa. Cu ani în urmă părea că nici glumă nu era. 

Sincer nu prea cred în proiectele astea ale suporterilor în România, pentru că nu ştii cine conduce. O să ajungă să se implice şi la echipă, plus că nu ştiu forţa financiară pe care pot să o aibe suporterii", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: fani dinamodinamodaniel pancu 

viewscnt
Articole similare