Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fanii stelişti sunt în culmea fericirii! Veste uriaşă pentru Teja. Întoarcere spectaculoasă la FCSB

EXCLUSIV | Fanii stelişti sunt în culmea fericirii! Veste uriaşă pentru Teja. Întoarcere spectaculoasă la FCSB

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a primit o veste excelentă chiar înainte de confruntarea cu Viitorul, din playoff-ul Ligii I. Staff-ul medical al roş-albaştrilor l-a anunţat pe tehnician că se poate baza 100% pe un jucător important.

Marko Momcilovic a lipsit o lungă perioadă din cauza unei accidentări, dar acum este gata să pună umărul alături de colegi în acest final de sezon. Chiar dacă nu a fost folosit deloc în ultima perioadă, Marko este refăcut complet şi aşteaptă un semn din partea lui Teja.

Din informaţiile obţinute de Telekom Sport, Momcilovic ar putea fi chiar titular în meciul cu Viitorul, ţinând cont de problemele serioase pe care steliştii le au în defensivă. Teja va avea de ales între Iulian Cristea, abia sosit la echipă, şi Momcilovic pentru a face pereche în defensivă cu Bălaşa, revenit după suspendare. Planic, celălalt fundaş central, s-a accidentat şi va lipsi în următoarea perioadă.

Momcilovic s-a accidentat în luna august 2018, la meciul cu Hajduk Split, iar de atunci nu a reuşit să-şi revină complet. Fundaşul a reapărut la echipă, dar accidentarea a recidivat. Marko a luat o pauză lungă şi a preferat să nu mai rişte absolut nimic. S-a antrenat cot la cot cu fotbaliştii FCSB-ului în cantoanamentul din Spania şi a jucat câteva minute în amicalul cu Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: fcsbmomcilovicrevenire,  

viewscnt
Articole similare