Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Faţa mai puţin cunoscută a ”perlei” Octavian Popescu. Cristi Balaj, şocat de ceea ce i-a povestit un arbitru: ”Nu mi-am imaginat aşa ceva”

EXCLUSIV | Faţa mai puţin cunoscută a ”perlei” Octavian Popescu. Cristi Balaj, şocat de ceea ce i-a povestit un arbitru: ”Nu mi-am imaginat aşa ceva”

Liga 1

Comentarii

Cristi Balaj a dezvăluit la Telekom Sport faţa mai puţin cunoscută a lui Octavian Popescu, noua ”perlă” a FCSB-ului. Fostul mare arbitrul internaţional susţine că Popescu foloseşte un limbaj suburban în dialogul cu arbitrii, în timpul meciurilor.

Cristi Balaj a vorbit despre o latură mai puţin cunoscută a tânărului Octavian Popescu. Analistul Telekom Sport susţine că a fost foarte dezamăgit când a aflat despre ce fel de limbaj foloseşte Octavian Popescu în conversaţiile pe care le are cu arbitrii, în timpul meciurilor.

Faţa mai puţin cunoscută a lui Octavian Popescu: ”Este extrem de urât”

Octavian Popescu este una dintre revelaţiile acestui sezon. Mijlocaşul în vârstă de 18 ani a profitat din plin de încrederea pe care a primit-o la FCSB şi a arătat calităţi care-l transformă într-una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc.

Însă Octavian Popescu pare că are şi o faţă mai puţin cunoscută, cea de băiat rău. Cristi Balaj susţine că a purtat o conversaţie cu Florin Andrei, centralul de la meciul FCSB - FC Voluntari 2-1, în care el a lăudat abilităţile pe care le are Octavian Popescu.

Însă Cristi Balaj avea să afle şi despre latura mai puţin cunoscută a talentatului jucător. Fostul mare arbitru internaţional dezvăluie că Octavian Popescu foloseşte un limbaj foarte urât în dialogurile cu arbitri şi speră că cei de la FCSB vor încerca să-i schimbe acest comportament:

”Vorbeam cu arbitrul şi îl lăudam şi discutam despre el, îi lăudam viteza... Am fost dezamăgit să aflu modalitatea prin care el comunică şi se adresează arbitrilor. Extrem de urât, n-aş vrea să dezvolt, e extrem de tânăr, ar fi păcat să-şi atragă o antipatie din partea arbitrilor, pentru că ar fi un război pierdut în final şi e trist pentru el.

Nu mi-am imaginat, cunosc anumite expresii folosite şi ar fi păcat de el, pentru că ne pasă şi discutăm despre un fotbalist la care şi eu am ajuns să primesc aceste informaţii când îl lăudam, ce bucuros sunt, sper să ajungă... Ar fi bine şi sper ca cei din conducerea FCSB-ului să ţină cont de ce le spun şi o să le dau şi exemple, şi le dau şi numele arbitrilor dacă vor să-i sune. Ar fi păcat ca un jucător care simte că e bun, că are calităţi...”,
a dezvăluit Cristi Balaj la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

viewscnt
Articole similare
Fost barman si fotomodel la New York, acum antrenorul momentului in Europa FOTO