Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Faza care nu s-a văzut la TV. Motivul pentru care Gnohere l-a lovit intenţionat pe Cooper, în derby. Dică l-a băgat în şedinţă

EXCLUSIV | Faza care nu s-a văzut la TV. Motivul pentru care Gnohere l-a lovit intenţionat pe Cooper, în derby. Dică l-a băgat în şedinţă

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că Harlem Gnohere a fost eliminat corect cu Dinamo, deşi după meci a declarat că Istvan Kovacs a greşit. Antrenorul FCSB-ului spune că toată faza a pornit de la un dialog pornit între Gnohere şi Cooper, iar atacantul FCSB-ului a încercat să se răzbune.

Harlem Gnohere este printre cei mai în formă jucători din Liga 1, cu 10 goluri marcate până acum şi se vorbeşte din nou despre un transfer. Dică spune că nu are asemenea informaţii: ”Nu ştiu nimic deocamdată”.

Până atunci, antrenorul FCSB-ului a lămurit faza din derby în care Gnohere a fost eliminat după ce l-a lovit pe Cooper cu genunchiul în coapsă. Dică recunoaşte acum că eliminarea a fost corectă.

”Eu am declarat după meci, poate am fost imediat după joc, influenţat şi de Cooper pentru că l-am văzut că s-a ridicat imediat şi râdea, am fost puţin influenţat, îmi pare rău ce am declarat după joc. Istvan a avut dreptate (n.r. că l-a eliminat pe Gnohere)”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Antrenorul FCSB-ului dezvăluie acum că gestul lui Gnohere a fost de fapt o reacţie la nervi, venită după un dialog aprins pe care l-a avut cu Armando Cooper. Mijlocaşul lui Dinamo l-a provocat, iar Gnohere a răspuns printr-un gest lipsit de fair-play. Dică spune că a avut mai multe discuţii cu el despre acea fază:

”Chiar înainte de această fază, nu ştiu ce au discutat pentru că nu am intrat mai mult în amănunt. Eu, în timpul jocului nu am văzut treaba asta, mi-a explicat după aia când am vorbit cu cineva care a fost la joc şi mi-a explicat că i-a văzut înainte de această fază, având un dialog ei doi.

(n.r. dacă a fost vorba despre răzbunare) I-am spus şi astăzi (n.r ieri) lui Bizo, în discuţia pe care am avut-o cu el: ”OK, te-a supărat, eşti nervos, ai ratat 11 metri, nu îl lovi fără minge, du-te şi dă-i gol, fă 2-1 şi îi arăţi tabela după aia, şi aşa îi arăţi că eşti mult mai bun”, a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbharlem gnohereliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare