Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FC Barcelona ar putea încheia un parteneriat cu o echipă care se bate la titlu în Liga 1: ”Nu a fost un secret că ne-au vizitat”

EXCLUSIV | FC Barcelona ar putea încheia un parteneriat cu o echipă care se bate la titlu în Liga 1: ”Nu a fost un secret că ne-au vizitat”

Superliga

Comentarii

George Ogăraru susţine că Gică Hagi este dispus să facă un parteneriat cu una dintre echipele puternice din Europa, care să aibă aceeaşi filosofie.

Gică Hagi a înfiinţat Viitorul în 2009 şi a reuşit să o transforme într-o echipă care a luat titlul, Cupa şi Supercupa României şi care se bate în fiecare an pentru primele locuri. Însă ”Regele” a declarat de mai multe ori că aşteaptă lângă el parteneri care să-l ajute să ducă echipa la următorul nivel de performanţă.

George Ogăraru, director de scouting la Viitorul, susţine că o soluţie ar putea să fie încheierea unui parteneriat cu echipe precum FC Barcelona şi Ajax Amsterdam, cluburi de la care Gică Hagi a împrumutat filosofia:

”(Ce obiectiv are Viitorul) De a intra în play-off. Ăsta este obiectivul nostru. Dacă vom reuşi şi mai mult este un bonus. Legat de celelalte ţinte, bineînţeles că există această posibilitate de a face un parteneriat cu o echipă din străinătate. Nu a fost un secret faptul că ne-au vizitat atât Barcelona, cât şi Ajax Amsterdam. Cei din urmă de mai multe ori. Avem nevoie de un partener pentru a creşte. Au fost şi alte cluburi interesate. Ştiţi foarte bine afinitatea lui Hagi pentru Ajax, pentru Barcelona - la care a jucat, pentru Real Madrid sau pentru munca pe care o depune Guardiola la City şi influenţa pe care o are în fotbalul modern”, a declarat George Ogăraru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: george ogararu 

viewscnt
Articole similare