Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj din cauza aspectului cu care Gigi Becali se laudă. Ioan Andone, analiză dură: "Au fost cruzi"

EXCLUSIV | FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj din cauza aspectului cu care Gigi Becali se laudă. Ioan Andone, analiză dură: "Au fost cruzi"

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a analizat meciul CFR Cluj - FCSB, scor 1-0, din finalul sezonului regular. Directorul general al lui FC Voluntari a susţinut că echipa lui Dan Petrescu a câştigat meciul la mijlocul terenului.

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 1-0 (Vinicius 79)

FCSB a încheiat partida fără şut pe poartă şi cu o prestaţie slabă. Golul lui Vinicius a deblocat tabela, iar vicecampionii nu au mai reuşit să le dea replica ardelenilor. Ioan Andone a susţinut că fotbaliştii FCSB de la mijlocul terenului au dezamăgit, într-un compartiment întărit serios de Gigi Becali de-a lungul timpului: 

"Când n-ai un şutat pe spaţiul porţii, e o problemă. La ce calitate are FCSB, e o problemă. La derby, când trebuia să fii la 150% pregătit să joci, jucătorii au făcut greşeli. Nu meritau victoria. Nu erai tu pe primul loc şi luai un punct, că vezi în play-off. Steaua m-a dezamăgit. Trebuie să ai o echipă structurată bine. La mijloc aveau alte soluţii, acolo au fost problemele. Au fost cruzi faţă de cei de la CFR, CFR i-a tocat încet, încet. Nu s-au pus în valoare, nu au ştiut să fructifice fazele fixe. Florinel Coman nu a bătut lovituri libere, am văzut ce goluri a dat în Antalya", a declarat Ioan Andone în cadrul emisiunii Sport Report. 

CFR şi FCSB au rămas din nou datoare cu spectacolul în meciul direct. Prima repriză din Gruia a oferit doar două faze de poartă. Ambele în contul CFR-ului, ambele avându-l în prim plan pe Costache. Tot CFR a condus ostilităţile şi după pauză, iar Djokovic a fost la un pas de un eurogol. Bordeianu i-a testat apoi vigilenţa lui Bălgrădean, dar portarul de la FCSB nu a putut fi învins. Soarta partidei s-a decis în ultimul sfert de oră. Planic a văzut roşu direct pentru un fault în marginea careului. Imediat, CFR a dat lovitura. Vinicius a marcat şi a stabilit scorul final, 1-0. 

 

Afla mai multe despre: ioan andonecfr clujfcsbcfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare