Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB, aproape de un super transfer! Dică: ”Are calităţi extraordinare!” Andone: ”Este foarte, foarte bun”

EXCLUSIV | FCSB, aproape de un super transfer! Dică: ”Are calităţi extraordinare!” Andone: ”Este foarte, foarte bun”

Stranieri

Comentarii

Ioan Andone este de părere că FCSB ar da o adevărată lovitură dacă ar reuşi să-l transfere pe Dorin Rotariu. Nicolae Dică este de aceeşi părere şi spune că şi-ar dori să aibă un asemenea jucător la dispoziţie.

Oficialii FCSB-ului sunt în negocieri cu Club Brugge pentru Dorin Rotariu, 23 de ani, jucător împrumutat la AZ Alkmaar, unde a jucat însă foarte puţin. Ioan Andone, cel care l-a avut elev pe Rotariu la Dinamo, este de părere că ar fi un transfer excelent pentru vicecampioana României

””Roti” este un jucător foarte bun. Acum trebuie să-l pui în valoare, să-l înţelegi, că are şi el defecte, dar are foarte, foarte multe calităţi. El poate să joace mult mai bine decât o face la ora actuală. Eu cred că ceva probleme de adaptare a avut şi în Belgia, şi în Olanda, că n-a apucat să se impună. Dar, venind în România, poate să fie o schimbare de carieră, să ajungă iar titular în echipa naţională, să se lupte cu şanse de a jucat titular”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Prezent şi el în studioul Sport Center, Nicolae Dică a vorbit şi el cu mult entuziasm despre o eventuală venire a lui Dorin Rotariu. Antrenorul FCSB-ului spune că este impresionat de calităţile lui Rotariu şi ştie ce i-ar trebui să atingă potenţialul maxim.

”Este un jucător interesant, care mie îmi place, mi-a plăcut în perioada care a fost la Dinamo. Are nişte calităţi extraordinare. Păcat că nu s-a impus în străinătate. Cred că el este un jucător cu care trebuie să comunici mult, să-l încurajezi mult, să-i dai încredere şi atunci va da randamentul cel mai bun. Afară nu e ca în România, să te ia, să vorbească mereu cu tine, ”că nu te-am băgat că nu ştiu ce ai făcut”. Nu, acolo eşti în lot sau nu eşti în lot, nu vine nimeni să-ţi dea explicaţii de ce eşti sau nu în lot. Şi probabil că, el învăţat din România,

Eu am avut aceeaşi problemă în afară. Mie îmi plăcea să vină antrenorul să vorbească cu mine, să mă încurajeze, să-mi spună unde greşesc. Când vorbea antrenorul cu mine, dădeam totul pentru acel antrenor. Când am ajuns afară nu mă mai băga nimeni în seamă, eram un jucător normal.

Vorbim de un jucător echipa naţională, un jucător valoros. Eu ştiu că este un băiat cuminte, OK. Aici, în Bucureşti, a stat cu mama lui, nici nu au apărut foarte multe lucruri despre el. Am o părere foarte bună despre el. Are calităţi extraordinare. E un jucător de echipă naţională, cum să spui, ca antrenor, că nu-ţi doreşti un jucător de echipă naţională?

Eu îl văd, la fel cum spune 'nea Ando, în cele două poziţii: în partea dreaptă sau în partea stângă şi atacant. Eu cred că este un atacant mai mobil, nu este un atacant gen ”Bizo” care să stea acolo în careu sau Nemec, nu. Este un atacat mobil, care poţi să intri şi la combinaţie cu el, un jucător inteligent, aşa îl văd eu”, a spus Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicaioan andonedorin rotariuclub brugge 

viewscnt
Articole similare