Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB are "gaură" în buget din cauza pandemiei de COVID-19. Gigi Becali a anunţat pierderile: "A mai dat cineva vreun ban? La revedere!"

EXCLUSIV | FCSB are "gaură" în buget din cauza pandemiei de COVID-19. Gigi Becali a anunţat pierderile: "A mai dat cineva vreun ban? La revedere!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a anunţat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, ce pierderi a avut şi are în continure FCSB din cauza pandemiei de Coronavirus care a dat peste cap toată lumea. Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit că a pierdut din banii pe care îi plăteau sponsorii şi acum nu mai poate vinde jucători pe preţul pe care dorea înainte să-i vândă.

COVID-19 a oprit fotbalul în toată lumea şi a dat peste cap planurile lui Gigi Becali de a se îmbogăţi de pe urma unui transfer pe bani mulţi în străinătate. Mai mult, nu numai că nu a mai vândut pe bani mulţi, dar Gigi Becali a dezăvluit, într-o discuţie exclusivă cu Telekom Sport, că nici sponsorii nu mai plătesc banii pe care îi virau de obicei în conturile FCSB.

"(n.r. - Cum a afectat pandemia clubul?) Sponsorii, bani, imagine, publicitate, a afectat că nu s-a mai colectat niciun ban şi s-au dat bani. Mai mult decât atât, Florinel (n.r. - Coman) de la 20 la 10 milioane, că au scăzut preţurile, nu s-a mai cumpărat. Puteam să vând, n-am mai vândut. Sponsorii, la revedere, a mai dat cineva vreun ban? 17:20 Dacă se reia, nu mai e criză, nu?", a declarat Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Florinel Coman a ratat un transfer în SUA, la Orlando City, din cauza pandemiei de COVID-19 care a îngreunat negocierile. În ceea ce-l priveşte, Gigi Becali le-a redus salariile fotbaliştilor săi cu 50% până în septembrie, iar pe unii dintre ei i-a trimis în şomaj tehnic, precum Bălgrădean, Adi Popa sau Gnohere.

Afla mai multe despre: gigi becalibugetfcsbcoronavirus 

viewscnt
Articole similare