Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV FCSB e gata de marele tun pe piaţa transferurilor. ”Toate echipele îl vor!” El este atacantul pe care îl caută Gigi Becali

EXCLUSIV FCSB e gata de marele tun pe piaţa transferurilor. ”Toate echipele îl vor!” El este atacantul pe care îl caută Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Narcis Răducan a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport posibilitatea ca Dumitru Cardoso să ajungă la FCSB.

Fotbalistul formaţiei Gaz Metan Mediaş a trezit interesul vicecampioanei României şi al patronului său, Gigi Becali. Într-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, directorul sportiv al roş-albaştrilor a confirmat interesul FCSB-ului pentru Nicolae Dumitru Cardoso:

”Mitică este unul dintre fotbaliştii remarcaţi. E un fotbalist bun. Asta nu înseamnă neapărat că va ajunge la noi. El a avut inconstanţă. Cam asta e lupta. Calităţi are foarte multe. Dacă el va reuşi să aducă acest an la un nivel foarte mare şi va avea reuşite, eu sunt convins că nu numai FCSB, toate echipele îl vor dori şi poate nu doar din România” a mărturisit Răducan.

FCSB îl vrea pe Dumitru Cardoso. Gigi Becali a confirmat interesul pentru fotbalistul de la Mediaş

"Cred că o să îl iau pe Dumitru, dar nu este atacant. Mie îmi place celălalt de la Gaz Metan, care nu e atacant. Mijlocaş... Mijlocaşul ăla înalt, nu ştiu cum îl cheamă, e de culoare neagră. Fofana. Mie îmi place, e fotbalist adevărat, ţine mingea la picior, nu are nicio teamă, nu pierde mingi. Mie îmi plac jucătorii care nu pierd mingi. Trebuie să-l luăm şi pe Cardoso, că ăla e român, normal că trebuie să-l luăm. Am pus ochii pe el, dar şi Fofana îmi place" , a recunoscut şi Becali la Pro X.

Nicolao Dumitru Cardoso, în vârstă de 27 ani, are dublă cetăţenie, italiană şi română, şi a semnat în vară un contract pe două sezoane cu Gaz Metan mediaş. Dumitru Cardoso s-a născut în Suedia, iar tatăl său este un român care s-a stabilit ulterior în Italia.

Nicolao Dumitru Cardoso a semnat cu Napoli la doar 18 ani şi a evoluat la mai multe echipe din Italia, Anglia şi Spania, dar şi la naţionalele de tineret ale Italiei sub 19 şi sub 20 ani.

  • 450 de mii de euro valorează Nicolao Dumitru Cardoso pe transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...