Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB, foarte aproape de încă o super lovitură. Jucătorul care ”99% va semna mâine”

EXCLUSIV | FCSB, foarte aproape de încă o super lovitură. Jucătorul care ”99% va semna mâine”

Superliga

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a realiza încă un transfer, însă jucătorul are pe masă încă o ofertă şi a transmis că marţi va oferi un răspuns final.

Cristi Manea, cel care n-a reuşit să-şi găsească un angajament în străinătate după prestaţiile bune de la EURO 2019, este foarte aproape de FCSB. Sursele Telekom Sport susţin că ”transferul este 99% realizat”, dar fundaşul de 22 de ani va oferi marţi răspunsul final.

Asta deoarece Cristi Manea are pe masă încă o ofertă şi vrea să analizeze foarte bine situaţia, înainte de a lua o decizie finală. De altfel, într-o conferinţă de presă, Mirel Rădoi a declarat că transferul la FCSB n-ar însemna neapărat pentru Manea un pas înainte, deoarece în ultimele două sezoane a jucat la o echipă care a luat titlul, CFR Cluj.

”Depinde în mare măsură de el. N-aş putea să-i zic să aleagă o echipă sau alta, l-aş sfătui să aleagă o echipă unde crede că poate evolua meci de meci. Nu ştiu dacă pentru el ar fi un pas înainte pentru că a evoluat două sezoane la CFR unde a ieşit campion, să te întorci înapoi în România după ce ai pierdut o lună aşteptând să te transferi în străinătate, nu ştiu dacă ar fi cel mai potrivit, dar nume de echipe nu aş putea să le indic niciodată”, a spus Mirel Rădoi

În vârstă de 22 de ani, Cristi Manea este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi în vara lui 2014 a fost cedat la Apollon Limassol. Ciprioţii l-au tot împrumutat şi au încercat să-l vândă definitiv, însă preţul pe care i l-au stabilit - 4 milioane de euro - a fost considerat prea mare. În ultimii doi ani a fost împrumutat la CFR Cluj, alături de care a luat două titluri.

La FCSB ar ajunge tot sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare în valoare de 2,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: cristi manea 

viewscnt
Articole similare