Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB îi „suflă” stadionul Rapidului. Gigi Becali, anunţ incredibil: „Nu, tată, noi o să jucăm acolo!”

EXCLUSIV | FCSB îi „suflă” stadionul Rapidului. Gigi Becali, anunţ incredibil: „Nu, tată, noi o să jucăm acolo!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali mută FCSB de pe Naţional Arena. Interzis în Ghencea de către Armată, finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat unde va juca vicecampioana României din momentul în care noile stadioane vor fi gata. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Becali a declarat că stadionul „Arcul de Triumf” va fi noua casă.

Gigi Becali, anunţ incredibil: „Nu, tată, noi o să jucăm acolo!” 

Cinci ani au trecut de la ultimul meci jucat de FCSB în Ghencea. La acea vreme, echipa roş-albastră era pregătită de Costel Gâlcă şi se urma să cucerească ultimul titlu de campioană. Conflictele cu Armata s-au înteţit, iar actuala vicecampioană a României a primit interzis pe stadionul unde evolua cândva sub numele de „Steaua”.

În ultimele cinci sezoane, Naţional Arena a fost gazda celor de la FCSB. Roş-albaştrii şi-au disputat meciurile pe cel mai mare stadion din ţară indiferent de competiţiile în care au evoluat. Aici, FCSB nu a reuşit să mai câştige decât un singur trofeu, Cupa Ligii, în 2016. Prin urmare, Gigi Becali s-a gândit să schimbe norocul şi stadionul.

Dacă pe noua bijuterie din Ghencea FCSB are şanse infime să joace, Becali a hotărât să îşi ducă echipa pe o altă arenă din cele trei sunt modernizate cu ocazia Campionatului European. Stadionul „Arcul de Triumf”. Arena va avea o capacitate de 8200 de locuri. Întreaga investiţie se ridică la aproximativ 16,3 milioane de euro.

„Acolo o să jucăm noi, acela va fi stadionul FCSB”, a anunţat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

FCSB îi „suflă” stadionul Rapidului

Gigi Becali nu renunţă însă definitiv la Naţional Arena. Finanţatorul roş-albaştrilor vrea să păstreze stadionul din complexul „Lia Manoliu” doar pentru meciurile importante din campionat şi pentru cele din cupele europene. Becali a avut şi un mesaj pentru rivalii de la Rapid, cei care şi-au exprimat şi ei dorinţa de a juca în fieful „stejarilor”.

„Am înţeles că nu ştiu ce, că Rapid. Păi băi fraţilor, vreţi două stadioane? Au un stadion, Giuleşti. Am înţeles că vor şi pe Arcul de Triumf. Nu, tată. O să fie FCSB 1 şi FCSB 2 o să fie National Arena”, a adăugat finanţatorul FCSB, în aceeaşi intervenţie de la Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbliga 1becali 

viewscnt
Articole similare