Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB, lovitură pentru rivalele din Liga 1: ”A refuzat toate ofertele, a pus banii pe planul doi”

EXCLUSIV | FCSB, lovitură pentru rivalele din Liga 1: ”A refuzat toate ofertele, a pus banii pe planul doi”

Superliga

Comentarii

Bogdan Apostu, impresarul lui Ioan Hora, susţine că jucătorul său a refuzat mai multe oferte din Liga 1 şi a ales să semneze cu FCSB. Apostu spune că Hora a fost aproape de FCSB şi înainte de a pleca în Turcia, în vara lui 2016.

FCSB a transferat încă un jucător ofensiv, pe Ioan Hora, care poate juca atât pe benzi, cât şi atacant. Bogdan Apostu spune că atacantul de 30 de ani a fost ofertat şi de alte echipe din Liga 1, dar propunerea făcută de Gigi Becali a fost cea mai interesantă:

”Cred că FCSB este a cincea echipă concretă din Liga 1 care l-a vrut pe Hora iarna aceasta. Jucătorul le-a refuzat pe toate pentru că, din punct de vedere financiar, ofertele erau departe de ceea ce îşi dorea jucătorul. Raportat, fireşte, şi la câştigurile lui anterioare din Turcia. Acolo a avut un salariu colosal. Fiind vorba de FCSB, a pus banii pe planul doi, şi-a dorit foarte mult să vină aici. El a mai avut odată şansă să vină la FCSB, înainte de a pleca în Turcia. Atunci a mers acolo pe bani mulţi, iar acum e practic o revanşă pe care a luat-o”, a declarat Bogdan Apostu pentru Telekom Sport.

Principala problemă pentru Hora este că n-a jucat de mai bine de jumătate de an. Apostu susţine însă că nu suferă din punct de vedere fizic, deoarece s-a antrenat alături de Luceafărul Oradea: ”Testele fizice au ieşit chiar mai bine decât se aşteptau şi doctorii. El s-a antrenat la Oradea, cu cei de la Luceafărul”.

Impresarul lui Apostu a explicat şi motivul pentru care Hora n-a marcat multe goluri în Turcia, deşi este atacant: ”A jucat winger. Am citit şi eu nişte comentarii că Hora nu ar fi marcat foarte mult. Hora, atât la Konyaspor - unde a câştigat Cupa Turciei, fiind golgheterul echipei în această competiţie, cât şi la Akhsarspor, cu care de asemenea a câştigat Cupa Turciei, a concurat cu nişte jucători care aveau salarii între 700 şi un milion de euro. El poate juca la fel de bine winger stânga, dreapta, atţt winger parte stângă sau dreaptă, cât şi vârf împins”, a mai spus Apostu.

Impresarul în vârstă de 36 de ani este de părere că Hora nu va avea probleme cu patronul, cunoscut pentru faptul că-şi critică jucătorii: ”Hora are un nume, nu cred că domnul Becali îl va terfeli prin presă. Lui domnu Becali asta îi place, să vadă atitudine, iar o are. Este o chestiune nativă la el. (.n.r. despre ce salariu are la FCSB) Undeva la 30% din ceea ce câştiga în Turcia. Asta în condiţiile în care la FCSB are un salariu mare pentru România. De la Craiova am avut ofertă concretă anul trecut, dar şi acum şase luni, înainte să-l cumpere pe Koljic”.


 

Afla mai multe despre: ioan horabogdan apostufcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare