Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB, nevoită să plece de pe Arena Naţională în cel mai important moment al sezonului! Anunţ oficial

EXCLUSIV | FCSB, nevoită să plece de pe Arena Naţională în cel mai important moment al sezonului! Anunţ oficial

FCSB

Comentarii

FCSB va fi forţată să se mute din nou de pe Arena Naţională în 2021. Cel mai mare stadion al ţării va fi predat către UEFA pentru a-i fi făcute ultimele retuşuri înainte de EURO 2020. Gică Popescu, consilierul Guvernului în proiectul EURO 2020 în România, a vorbit la Telekom Sport despre faptul că stadionul va fi preluat de oficialii forului european.

FCSB, nevoită să plece de la Arena Naţională în play-off!

România va găzdui patru meciuri de la EURO 2020 la Bucureşti, trei din grupe şi una din optimile de finală, astfel că responsabilii UEFA vor trebui să ia stadionul sub observaţie din luna aprilie pentru a-i face ultimele retuşuri înainte de turneul final. Ca totul să fie în perfectă stare pentru EURO 2020, competiţie care şi-a păstrat numele chiar dacă a fost mutată în 2021.

"În luna aprilie va fi predată Arena Naţională către UEFA, e timp ca să remedieze anumite lucruri care nu sunt tocmai în regulă. Ar fi păcat să avem probleme la un stadion atât de nou cum e Arena Naţională. Cred că ultimul meci care se va juca pe Arena va fi în martie, Primăria Capitalei va avea o lună să facă ultimele retuşuri ca atunci când va fi preluat de UEFA să fie în cele mai bune condiţii. În aprilie trebuie predat către UEFA", a spus Gică Popescu, la Telekom Sport.

În consecinţă, FCSB va trebui să se mute de pe Arena Naţională într-o perioadă extrem de importantă din Liga 1, în play-off. Anul trecut, înainte de pandemia de COVID-19, FCSB avea ca variante să joace pe stadioanele din Buzău sau Târgu Jiu, după închiderea Arenei Naţionale pentru EURO.

Ultima etapă a sezonului regular din Liga 1 se va juca în perioada 10/11 aprilie.

Afla mai multe despre: fcsbarena nationalagica popescumutareplay-off 

viewscnt
Articole similare