Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB nu şi-a luat gândul de la Omrani: "I-ar sta bine în roş-albastru". MM Stoica îi face "curte" de la distanţă: "Are valoare. E cel mai bun"

EXCLUSIV | FCSB nu şi-a luat gândul de la Omrani: "I-ar sta bine în roş-albastru". MM Stoica îi face "curte" de la distanţă: "Are valoare. E cel mai bun"

FCSB

Comentarii

Ajuns în ultimele şase luni de contract cu CFR, Billel Omrani este dorit insistent de FCSB.

FCSB nu şi-a luat gândul de la Omrani: "I-ar sta bine în roş-albastru". MM Stoica îi face "curte" de la distanţă: "Are valoare. E cel mai bun"

Billel Omrani se află în ultimele şase luni de contract cu CFR şi este dorit insistent de FCSB.

Prezent în studioul Telekom Sport, Mihai Stoica s-a arătat încântat de faptul că Omrani ar putea ajunge la FCSB. Managerul general al FCSB-ului a recunoscut că Omrani este cel mai valoros atacant din Liga I.

"Pe Omrani îl văd la FCSB. I-ar sta bine în roş-albastru. Ştiu că venea prin Bucureşti, îi place Bucureştiul. Tănase a costat 2 milioane de euro, Omrani vine gratis, de ce să nu aibă salariu mai mare decât Tănase? Omrani ne poate ajuta.

A luptat la campionat şi a demonstrat în Europa că poate. A fost golgheterul echipei, e un jucător de valoare, cu fizic şi picior bun. E bun jucător, cel mai bun atacant din Liga I, am mai zis-o. E o piaţă extraoardinară asta din Franţa. În Franţa nu exista Omrani, cum n-a exitsta nici Thereau", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

Venit în septembrie 2016 la CFR Cluj, de la Olympique Marseille, Billel Omrani a cucerit şase trofee alături de ardeleni, patru titluri în Liga I şi două Supercupe ale României. Omrani îşi încheie contractul cu CFR Cluj la finalul sezonului

  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Omrani în cele 31 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, în actualul sezon, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: billel omranifcsbcfr clujmm stoica 

viewscnt
Articole similare