Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV FCSB poate face un super transfer! Panduru crede că Luckassen poate ajunge la echipa lui Gigi Becali

EXCLUSIV FCSB poate face un super transfer! Panduru crede că Luckassen poate ajunge la echipa lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB se poate alege cu un atacant care a impresionat în ultima vreme în Liga 1.

Super transfer la FCSB? Panduru crede că Luckassen poate ajunge la echipa lui Gigi Becali

Kevin Luckassen, atacantul formaţiei Viitorul Constanţa, l-a impresionat pe Basarab Panduru. Expertul Telekom Sport crede că vârful olandez poate ajunge la FCSB:

”Mi se pare că seamănă cu Gnohere, dar nu are probleme cu greutatea. Nu m-aş mira dacă FCSB s-ar gândi să-l transfere pe Kevin Luckassen în viitor” a mărturisit Basarab Panduru, la Telekom Sport

În vârstă de 27 de ani, Luckassen a crescut la AZ Alkmaar, formaţie pentru care nu a apucat să joace în prima ligă.

În sezonul 2013-2014, Luckassen a semant cu Ross County din Scoţia, iar următoarele două sezoane le-a petrecut în Cehia, la Slovan Liberec. St Polten din Austria a fost următoarea destinaţie a atacantului originar din Eindhoven, care în 2018 a semnat cu Northampton Town.

Doar patru meciuri a bifat în Anglia înainte de a reveni în ţara sa natală la Almere City. După un sezon în care a îmbrăcat tricoul acestei formaţii, Luckassen a fost adus de Mircea Rednic în România, la Politehnica Iaşi. A marcat de cinci ori în 15 meciuri şi trezit interesul celor de la Viitorul Constanţa. Hagi l-a transferat şi nu s-a înşelat. Luckassen a marcat de patru ori în primele zece meciuri, iar acum are ocazia să colaboreze din nou cu Mircea Rednic, cel care a fost numit între timp la Viitorul în locul spaniolului Ruben de la Barrera.

Kevin Luckassen a fost internaţional U18 al Olandei între 2010 şi 2011, iar ulterior a debutat şi în naţionala U19, pentru care a marcat de două ori în trei meciuri.

Fratele său mai mic, Derrick, a început fotbalul tot la AZ Alkmaar, iar în 2018 a ajuns în Bundesliga, la Hertha Berlin. Kevin Luckassen mai are un frate, Samuel Brobbey, care evoluează pentru Ajax Amsterdam. În copilările, Kevin a fost un mare suporter al echipei AFC Ajax Amsterdam. Pe lângă olandeză, Luckassen vorbeşte limbile engleză şi cehă. În sezonul 2014-2015, actualul atacant de la Viitorul a câştigat primul şi singurul său trofeu din carieră: Cupa Cehiei cu Slovan Liberec.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbkevin luckassen 

viewscnt
Articole similare