Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV FCSB pregăteşte cel mai scump transfer al său: ”Nu a arătat nimic la Euro, dar nu asta e valoarea lui!” Giovanni Becali a dezvăluit cât vrea vărul său pentru Moruţan

EXCLUSIV FCSB pregăteşte cel mai scump transfer al său: ”Nu a arătat nimic la Euro, dar nu asta e valoarea lui!” Giovanni Becali a dezvăluit cât vrea vărul său pentru Moruţan

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria FCSB-ului, dar şi a Ligii 1. Mijlocaşul a evoluat în tricoul echipei naţionale la Campionatul European U21. Astfel, Moruţan a atras atenţia unor cluburi din străinătate, prin evoluţiile sale pentru tricolori.

Mijlocaşul ofensiv, Olimpiu Moruţan, ar fi pe lista a două cluburi importante din Bundesliga. Conform Sky Germania, Bayern Leverkusen şi Hoffenheim sunt echipele care s-au interesat de „perla” lui Becali. De asemenea, sursa citată informează că alte 3 cluburi importante din Europa - Porto, Galatasaray şi Inter - se interesează de mijlocaş.

La Sport Report, Giovanni Becali a comentat pe baza presupusului interes asupra fotbalistului de la FCSB: ”Moruţan nu a arătat nimic la EURO, la cât se cere pe el. Trebuia să fie artizanul echipei, dar el parcă a fost obosit. Nu e valoarea lui asta” , a explicat Becali, pentru Telekom Sport.

”Eu am fost la Budapesta. Nu am fost la meciuri, m-am întâlnit cu oameni de fotbal, directori, scouteri. Am vorbit şi despre Moruţan, în numele clubului, că nu-l reprezint pe jucător. În numele vărului meu am vorbit, Gigi Becali. FCSB are pretenţii de la 18 milioane în sus.” a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Olimpiu Moruţan este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 2 milioane de euro. Fotbalistul de 21 de ani a marcat şase goluri în acest sezon şi a oferit 11 pase decisive pentru coechipierii săi. 

Afla mai multe despre: giovanni becaliolimpiu moruţanfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare