Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB pregăteşte o super lovitură. Impresarul jucătorului recunoaşte: ”Avem ofertă de la ei, dar şi din Serie A”

EXCLUSIV | FCSB pregăteşte o super lovitură. Impresarul jucătorului recunoaşte: ”Avem ofertă de la ei, dar şi din Serie A”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a transferat în această vară trei fotbalişti importanţi. Dar, pe lângă Florentin Matei, Adrian Stoian şi Ioan Hora, gruparea roş-albastră continuă să acorde atenţie Academiei Clubului. Vicecampioana l-a ofertat pe Mihai Niţescu, un tânăr de la care există mari speranţe şi care joacă pentru România U17.

UPDATE: Telekom Sport l-a contactat pe agentul fotbalistului ploieştean, Perju Marian. Acesta a confirmat discuţiile cu FCSB, dar susţine că jucătorul său este dorit şi de formaţii puternice din Serie A:

”În momentul de faţă, există un interes crescut pentru jucător din mai multe campionate puternice. Atalanta, echipa cu cea mai puternică Academie de fotbal din Italia, şi-a manifestat interesul pentru Mihai, urmând ca săptămâna viitoare să primim o invitaţie din partea acestora, pentru că jucătorul să fie testat medical. Chievo şi Spal sunt alte echipe ce m-au contactat pentru a discuta despre posibilitatea de a-l vedea câteva zile. Important e ca el să-şi facă treaba în continuare la club, alături de dl. Cojocarul, urmând ca în zilele ce urmează să luăm o decizie. Într-adevăr, există o ofertă oficială înaintată pentru el de către conducerea FCSB... vom analiza şi cu siguranţă se va lua cea mai bună decizie pentru jucător”, a declarat Marian Perju pentru Telekom Sport.

Unul dintre golurile marcate de Niţescu...


Mihai Niţescu, un junior care a susţinut probe de joc la West Ham United va semna în următoarele zile cu FCSB.

Fotbalistul se află deja în pregătire cu echipa secundă a clubului patronat de Becali, sustine ziarulprahova.ro: ”Mici detalii legate de condiţiile pentru jucător, noi ne-am înţeles cu FCSB” a explicat Iulian Cojocaru, antrenorul formaţiei Petrosport, formaţie la care evolua Niţescu.

Alături de Niţescu, de la aceeaşi formaţie FCSB a mai semnat şi alţi jucători. Printre ei portarul Raul Băbărău, dar şi atacantul Alexandru Rusu, unul dintre cei mai promiţători internaţionali de juniori din România.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare