Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB ratează lovitura iernii: ”Din ce ştiu, nu se va realiza transferul!” Motivul pentru care nu vrea să plece de la actuala echipă

EXCLUSIV | FCSB ratează lovitura iernii: ”Din ce ştiu, nu se va realiza transferul!” Motivul pentru care nu vrea să plece de la actuala echipă

Superliga

Comentarii

Mario Camora a intrat în ultimele şase luni de contract şi FCSB s-a arătat din nou interesată de fundaşul lui CFR Cluj. Paul Anton spune însă că sunt şanse mici ca acest transfer să se realizeze.

Camora a fost un jucător interesant pentru FCSB şi în vara trecută, lucru dezvăluit de Nicolae Dică la Telekom Sport. Însă atunci transferul nu s-a realizat. Oficialii vicecampioanei vor acum să profite de faptul că Mario Camora a intrat în ultimele luni de contract şi l-au trecut pe lista de transferuri.

Paul Anton spune însă că FCSB nu va avea nici de această dată succes. Mijlocaşul lui KS Samara susţine că are informaţii conform cărora Mario Camora vrea să rămână la CFR Cluj: ”Nu cred că se va realiza transferul, pentru că, din ce ştiu, este foarte bine la CFR. Este cel mai important jucător din lot şi nu cred că va pleca”, a declarat Paul Anton pentru Telekom Sport.



De altfel, şi Daniel Stanciu - directorul sportiv al lui CFR Cluj - este convins că Mario Camora va continua la CFR Cluj: ”Există şanse să-l vedem până la finalul carierei pe Camora la CFR Cluj. Cu siguranţă va continua aici, pentru că vrea să fie cel puţin încă o dată campion”.

Afla mai multe despre: paul antonmario camoraliga 1cfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare