Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB se destramă definitiv. După Gnohere şi Planic, la roş-albaştri a avut loc o nouă plecare. Despărţirea s-a produs chiar înaintea meciului cu Gaz Metan

EXCLUSIV | FCSB se destramă definitiv. După Gnohere şi Planic, la roş-albaştri a avut loc o nouă plecare. Despărţirea s-a produs chiar înaintea meciului cu Gaz Metan

FCSB

Comentarii

Coşmarul lui Cristi Bălgrădean la FCSB s-a încheiat în mod oficial. Deşi mai avea contract până pe 30 iunie 2020, portarul în vârstă de 32 de ani a primit de la club o hârtie care îi permite să meargă să se antreneze cu viitoarea sa echipă, CFR Cluj.

Din informaţiile Telekom Sport, Cristi Bălgrădean se află deja la Cluj, iar începând de luni, 22 iunie, se va pregăti sub comanda lui Dan Petrescu. Portarul va face doar antrenamente cu ardelenii, urmând să poată fi folosit între buturile campioanei României începând cu sezonul viitor.

În ultimele două săptămâni, Bălgrădean a stat în carantină la FCSB alături de alţi doi renegaţi ai roş-albaştrilor, Adi Popa şi Alexandru Stan. Mijlocaşul a fost însă chemat de urgenţă la echipă şi face parte din lotul lui Vintilă pentru meciul cu Gaz Metan, în ciuda faptului că nu s-a mai antrenat cu restul coechiperilor.

Intrat la începutul lui 2020 în ultimele şase luni de contract cu FCSB, Bălgrădean a semnat în primăvară cu CFR Cluj. Din acel moment, portarul a fost exilat de la FCSB, ultimul meci oficial în care a jucat fiind pe 29 martie.

Bălgrădean a semnat pe doi ani de zile cu echipa lui Dan Petrescu, formaţie care îi mai are în lot pentru postul de portar pe Arlauskis, Sandomierski, Rus şi Hindrich. În urma plecării lui Bălgrădean, FCSB a rămas în lot cu trei goalkeeperi extrem de tineri, Andrei Vlad (21 de ani), Toma Niga (22 de ani) şi Răzavan Udrea (18 ani)

Afla mai multe despre: fcsbbalgradean 

viewscnt
Articole similare