Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB se mai şi refuză! Un jucător din Liga 1 este categoric. "Un subiect închis pentru mine"

EXCLUSIV | FCSB se mai şi refuză! Un jucător din Liga 1 este categoric. "Un subiect închis pentru mine"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul celor de la UTA Arad, Alexandru Albu (27 de ani), a cunoscut cea mai mare ascensiune din Liga 1, în 2020. A ajuns de la o formaţie de ligă secundă, Concordia Chiajna, să fie convocat de Mirel Rădoi la lotul naţional de seniori al României. A fost aproape de FCSB, însă mutarea a picat dintr-un motiv incredibil.

Constantin Albu este un jucător cu un fizic impunător, ceea ce îl ajută să evolueze pe mai multe posturi. Numai în acest sezon a evoluat ca fundaş stânga, fundaş central şi mijlocaş la închidere. Acest lucru i-a plăcut şi lui Mirel Rădoi, dar şi cluburilor din Liga 1. FCSB a fost aproape să-l transfere în toamnă, însă fotbalistul a ajuns la UTA Arad.

Jucătorul încă aparţine celor de la Concordia Chiajna, însă este sub formă de împrumut la UTA Arad. FCSB a putut să-l cumpere pentru 50.000 de euro! De atunci, cota fotbalistului a crescut de 13 ori, până la 650.000 de euro. UTA a oferit celor de la Chiajna 30.000 de euro pentru împrumut, iar dacă din vară doreşte să-l achiziţioneze definitiv, trebuie să mai plătească 400.000 de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer, dar nu mai puţin de 200.000 de euro.

Alexandru Albu regretă dezamăgit faptul că nu s-a transferat la FCSB, însă nu mai pare dispus să accepte o altă ofertă din partea lui Gigi Becali, după cee întâmplate. Cu toate acestea, recunoaşte că se gândeşte la un nou transfer, la o formaţie care să-l ajute să progreseze în carieră.

"Au fost nişte oferte foarte bune, atractive, care pe mine m-au motivat foarte mult pentru că îmi arată că am o valoare şi că trebuie să muncesc mult mai mult ca să-mi arătat adevărata valoare pentru că ştiu că pot mult mai mult. Pentru mine, FCSB e un capitol închis, nu am de ce să mă gândesc la cei de acolo când eu sunt la UTA. Nu mi se pare normal. Vom vedea pe viitor ce se va întâmpla şi ce vom face. Orice jucător îşi doreşte să ajungă la o echipă cât mai bună şi să se bată şi la campionat. Vreau să câştig campionatul atât în România, cât şi în străinătate", a declarat Alexandru Albu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare