Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | FCSB stă pe o mină de aur! Alex Chipciu a găsit un mare talent în lotul lui Dică: ”Va ajunge un fotbalist mare!”

EXCLUSIV | FCSB stă pe o mină de aur! Alex Chipciu a găsit un mare talent în lotul lui Dică: ”Va ajunge un fotbalist mare!”

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia de la FCSB. Fotbalistul Spartei Praga s-a întors la echipa naţională pentru dubla cu Lituania şi Serbia şi a anunţat numele fotbalistului de la formaţia lui Dică, pe care îl vede un viitor mare fotbalist.

Patru ani a jucat Alex Chipciu la FCSB, perioadă în care a bifat 168 de meciuri. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani speră ca fosta sa formaţie să câştige titlul în acest an în Liga 1: ”Sper să câştige FCSB campionatul, dar rămâne de văzut, că aşa am crezut şi anul trecut şi cu un an înainte, că ei vor câştiga şi nu s-a întâmplat asta. Anul acesta sper să câştige şi mi-aş dori să se întâmple asta atât pentru Meme, cât şi pentru Dică, dar şi pentru patron” a spus Alex la microfonul Telekom Sport.

Fotbalistul Sparteui Praga scoate în evidenţă rolul important pe care crede că îl au în performanţa roş-albaştrilor, Nicoale Dică şi Mihai Stoica: ”Eu cred că Meme şi Dică au o putere mare asupra echipei şi e meritul lor când echipa câştigă, pentru că mi se pare că atunci când FCSB are succes, meritul lor nu e evidenţiat. Anul trecut s-au calificat în primăvara europeană şi e greu în condiţiile de astăzi din România să te califici în această fază, dar pare că s-a trecut destul de uşor peste”

Chipciu a reperat în lotul FCSB-ului un fotbalist pe care îl vede progresând la cel mai înalt nivel: ”Moruţan îmi place, mi se pare un fotbalist foarte, foarte bun. Mi-e frică, n-aş vrea să se piardă. Mi-aş dori ca jucătorii români să meargă de mici în străinătate, să aibă timp să crească şi să ajungă la un nivel bun, pentru că mie fotbaliştii români mi se par cel puţin la fel de talentaţi ca jucătorii belgieni sau cehi. Moruţan dacă îşi vede de treaba lui, va ajunge fotbalist mare. Îmi place mult atitudinea lui” a declarat Chipciu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe