Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB, stop la transferuri! Becali, anunţ surprinzător: "Nu mai dau niciun ban. Pentru ce? Nu-mi mai trebuie"

EXCLUSIV | FCSB, stop la transferuri! Becali, anunţ surprinzător: "Nu mai dau niciun ban. Pentru ce? Nu-mi mai trebuie"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a pus stop la transferuri. Pandemia de Coronavirus şi criza care urmează l-a făcut pe patronul FCSB să nu mai bage mână în buzunar pentru niciun jucător pe care şi-l dorea. Ultimul transfer făcu recent de FCSB este cel al lui Andrei Miron (26 de ani) de la FC Botoşani.

Omul de afaceri din Pipera va fi mult mai atent cum îşi gestionează banii, după pandemia de COVID-19. Pentru moment, până se dumireşte, Gigi Becali a pus stop la transferuri. Într-o discuţie în exclusivitate cu Telekom Sport, Gigi Becali a anunţat că nu mai e dispus să facă niciun transfer până nu vede ce se va întâmpla în continuare în toată lumea.

Becali vrea să crească tinerii pe care îi are în curte în acest moment: "Până nu văd ce se întâmplă, nu mai dau nici un ban. Eu oricum am tot tineretul la mine. Şi atunci nu are rost, pentru ce să îi iau? Eu îi cresc pe ăştia, văd ce se întâmplă şi cu asta, basta! Nu îmi trebuie să cumpăr jucători", a spus Gigi Becali, exclusiv pentru Telekom Sport.

Andrei Miron, ultimul transfer făcut de FCSB

Înainte de izbuncirea pandemiei, FCSB l-a transferat pe Andrei Miron (26 de ani), căpitanul de la FC Botoşani. Gigi Becali nu a dat bani pentru mutare, l-a luat gratis, iar FC Botoşani păstrează procente dintr-un eventual viitor transfer. Despre Miron s-a spus că e dorit în Rusia, dar până acum nu s-a concretizat nimic. Patronul FCSB a cerut 600.000 de euro în schimbul fundaşului.

În schimb, FCSB poate puncta la capitolul plecări. Adi Popa, Stan, Planic sau Gnohere o pot părăsi pe vicecampioana României.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferurifcsbstoppandemie covid19 

viewscnt
Articole similare