Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Felgueiras recunoaşte că a fost dorit şi de FCSB! De ce a picat transferul la Craiova!

EXCLUSIV | Felgueiras recunoaşte că a fost dorit şi de FCSB! De ce a picat transferul la Craiova!

Superliga

Comentarii

CSU Craiova a fost performera ultimei zile de transferuri după ce i-a luat pe Florin Gardoş şi pe Andre Filipe Bernardes Santos. Oltenii l-au vrut şi pe Mario Felgueiras, însă portarul portughez n-a mai ajuns în Bănie.

Contactat telefonic de Telekom Sport, fostul jucător al CFR-ului din Cluj a precizat motivul pentru care n-a mai ajuns la CSU Craiova, în ciuda faptului că oltenii l-au dorit cu insistenţă.

”Au fost nişte discuţii în ultimile zile, dar din păcate nu am ajuns la un acord, clubul meu nu m-a lăsat să plec. Mai rămân cel puţin până în vară
În ultimele luni situaţia mea s-a schimbat puţin, dar acum aşa cum v-am spus, eu mai am trei ani de contract. Trebuie să le arăt respect pentru că ei au crezut în mine când nimeni nu a crezut şi trebuie să rămân să-mi ajut echipa, pentru că trecem printr-o perioadă mai delicată.

Mi-aş dori să vin la Craiova, dar vedem din vară ce se întâmplă. Vedem ce se întâmplă, dar până la vară se pot întâmpla multe. Echipa mea nu mai putea să mai facă transferuri şi m-au rugat să rămân pentru că mai aveau doar 2 portari”, a declarat Mario Felgueiras la Telekom Sport.

Despre eventualul interes al FCSB, aflată în criză de portari: ”De la FCSB nu a vorbit nimeni cu mine. A existat ceva când am fost la CFR, dar de atunci nu am mai primit nimic”, a mai spus lusitanul.

Afla mai multe despre: felgueirascfrcraiovatransfer 

viewscnt
Articole similare