Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Filmul negocierilor dintre Astra şi FCSB. Cum s-a întâmplat totul şi de ce a picat afacerea, deşi fotbaliştii de la Giurgiu erau deja trecuţi pe lista UEFA

EXCLUSIV | Filmul negocierilor dintre Astra şi FCSB. Cum s-a întâmplat totul şi de ce a picat afacerea, deşi fotbaliştii de la Giurgiu erau deja trecuţi pe lista UEFA

FCSB

Comentarii

FCSB şi Astra au negociat împrumutul a patru jucători. Vali Gheorhge, Constantin Dima, David Bruno şi Daniel Graovac trebuiau să meargă de la Giurgiu la Bucureşti, sub formă de împrumut până iarnă, dar intervenţia impresarilor a făcut ca toată mutarea să pice. Telekom Sport prezintă firul evenimentelor de la negocierile dintre Astra şi FCSB.

Aflată într-o nevoie urgenţă de jucători valoroşi care să ajute la meciul cu Slovan Liberec, FCSB a apelat la Astra pentru a împrumuta patru jucători. Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Vali Gheorhge, Constantin Dima, David Bruno şi Daniel Graovac trebuia să ajungă de la Astra la FCSB, împrumutaţi până în iarnă, dar totul s-a blocat când impresarii celor patru jucători au cerut comisioane pentru ca tranzacţiile să se facă.

Intervenţia agenţilor jucătorilor a făcut ca mutarea să pice. Telekom Sport a aflat că, miercuri, la ora 21:00, cei patru jucători erau deja trecuţi pe lista UEFA de FCSB, dar mutarea a picat. Gigi Becali (62 de ani) nu a fost de acord să achite comision impresarilor, astfel că, deşi era totul aranjat, venirea celor patru fotbalişti de la Astra la FCSB a picat în ultimul moment.

În plus, FCSB a aflat că Dennis Man (22 de ani) are şi el COVID-19, la testele efectuate miercuri de echipa lui Gigi Becali, la cererea UEFA. Astfel, Toni Petrea îl va mai putea folosi pe Man în meciul Slovan Libere, programat să se joace joi, de la ora 20:30, la Giurgiu. Dennis Man a marcat şase goluri în ultimele două partide oficiale pentru FCSB, trei cu Backa Topola, trei cu FC Argeş.

După ce mutările celor patru fotbalişti de la Giurgiu au picat, FCSB şi Gigi Becali s-au reorientat spre Hermannstadt, de unde îi vor lua pe Goran Karanovic şi David Caiado, după cum a confirmat Anamaria Prodan, patroana de la Sibiu.

Becali nu plăteşte comision impresarilor, FCSB a ratat mai multe transferuri

De-a lungul anilor, FCSB a ratat mai multe transferuri importante din cauza faptului că Gigi Becali (62 de ani) a refuzat să plătească un comision de transfer impresarilor. Latifundiarul din Pipera are principiul său pe care nu-l încalcă, iar cel mai recent exemplu este transferul ratat al lui Aissa Laidouni (23 de ani), fost la FC Voluntari. FCSB l-a dorit, dar totul a picat când agentul său a cerut comision. Între timp, fotbalistul francez a ajuns în Ungaria, la Ferencvaros, şi a jucat în play-off-ul Ligii Campionilor contra lui Molde într-o partidă încheiată 3-3.

Afla mai multe despre: fcsbastranegocierifilmtratative 

viewscnt
Articole similare