Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Final de aventură pentru Mattia Montini. Atacantul italian se desparte de Dinamo. Anunţul oficial venit din Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | Final de aventură pentru Mattia Montini. Atacantul italian se desparte de Dinamo. Anunţul oficial venit din Ştefan cel Mare
Comentarii

Mattia Montini are şanse mici să continue la Dinamo şi din vară, dezvăluie conaţionalul său din poarta "câinilor", Riccardo Piscitelli.

Atacantului italian îi expiră contractul la 30 iunie şi nu va continua în Ştefan cel Mare, mai ales în contextul crizei provocate de pandemia de COVID-19, crede colegul său.

"Au spus că se va discuta că fiecare jucător, dar deocamdată aşteptăm. Cei de la club au zis că vom discuta despre asta şi ne-au spus despre decizia dată de statul român şi despre decizia de a ne tăia din salariu în această lună şi că vom primi şomajul din partea statului. Cred că încă se discută despre ce decizie să se ia.

(n.r. - Vor pleca străinii de la Dinamo, din această cauză?) Cred că asta va face Montini pentru că el este la final de contract şi probabil că va pleca. Dar se poate ca Dinamo să ofere un alt contract, poate cu un salariu diferit. Situaţia mea e diferită fiindcă mai am contract pe doi şi este important pentru mine şi pentru club, să îşi păstreze lotul", a declarat Piscitelli, pentru Telekom Sport.

"Pe Montini îl ştiam de când eram la Benevento, dar eram doar << bună, pa>>, acum ne sunăm zilnic"

Piscitelli a dezvăluit că şi-a făcut mulţi prieteni în România, unul dintre ei fiind chiar Montini, pe care nu-l cunoştea îndeaproape, înainte să ajungă la Dinamo.

"Nu mă aşteptam, am creat o prietenie cu mulţi italieni şi cu străinii, mai mult decât atunci când jucam în Italia. Pe Montini îl ştiam de când eram la Benevento, am jucat 3 luni împreună, dar eram doar <<bună, pa>>. Iar aici ne sunăm zilnic, ne trimitem mesaje, apeluri video. Şi e la fel şi cu Diego (n.r. - Fabbrini). Suntem în aceeaşi cameră la Săftica sau în deplasări".

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare