Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Finala CM 2018 prin ochii selecţionerului Cosmin Contra: „Am ţinut cu Croaţia, dar am ştiut că Franţa va câştiga”

EXCLUSIV | Finala CM 2018 prin ochii selecţionerului Cosmin Contra: „Am ţinut cu Croaţia, dar am ştiut că Franţa va câştiga”

Cupa Mondială

Comentarii

Cosmin Contra, selecţionerul României, a urmărit cu mare atenţie Franţa - Croaţia 4-2, în finala CM 2018, spunând că se aştepta la triumful Les Bleus.

„A fost cea mai constantă echipă. Au jucat bine atât pe faza de apărare, cât şi pe faza de atac. Jucătorii lor, de la mijloc în sus, au făcut diferenţa în toate meciurile. Asta e Franţa. A încercat să nu primească gol înainte de a marca.  Eu am ţinut cu Croaţia. Le-am spus însă unor prieteni de-ai mei că Franţa va câştiga trofeul însă, chiar dacă am ţinut cu Croaţia. Franţa a fost echipa mai solidă.

Jocul Franţei, pentru mine, a fost exact jocul pe care îl face Atletico. La acest Mondial am văzut că, dacă eşti bine pregătit mental, alergi mai mult decât adversarul şi te descurci şi tactic, atunci ai succes. Noi, antrenorii, am avut ce învăţa de la acest Mondial.

Germania, Spania şi Brazilia au avut posesie, dar nu au verticalizat jocul. Asta a fost problema lor. Posesia lentă nu mai e tendinţa în fotbal, acum trebuie să ai acţiuni în viteză. Modric merita să fie jucătorul turneului” - a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: croatiafrantacontracm 2018 

viewscnt
Articole similare