Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fiul antrenorului faimos Claude Puel se transferă în Liga 1! Clubul care reuşeşte să-l aducă pe fotbalistul trecut prin curtea lui Lyon

EXCLUSIV | Fiul antrenorului faimos Claude Puel se transferă în Liga 1! Clubul care reuşeşte să-l aducă pe fotbalistul trecut prin curtea lui Lyongalerie foto

FC Voluntari

Comentarii

Un transfer interesant se prefigurează în Liga 1. Fiul antrenorului Claude Puel (58 de ani), Grégoire Puel (28 de ani), va semna cu FC Voluntari şi va juca în Ilfov în acest sezon de Liga 1.

Fiul lui Claude Puel, transfer la FC Voluntari

"După pauza din campionat, se vor aduce jucători la toate echipele. La noi bugetul e mult mai mic faţă de anul trecut", anunţa Mihai Teja, la finalul victoriei cu Gaz Metan, scor 2-1. Ilfovenii au reuşit să-l convingă pe Grégoire Puel să semneze. 

Fiul faimosului antrenor vine din postura de jucător liber de contract la FC Voluntari, după ce ultima oară a jucat la GFC Ajaccio. Problema ilfovenilor e că francezul este liber de contract de mai bine de un an. Grégoire Puel a plecat de la GFC Ajaccio în iulie 2019 şi de atunci e fără angajament, astfel că Mihai Teja şi staff-ul vor fi nevoiţi să-l pună pe picioare. 

Fiul lui Claude Puel este un fundaş de picior drept şi poate juca în ambele părţi ale terenului. În vârstă de 28 de ani, Grégoire Puel şi-a început cariera la Lille, apoi a mai trecut şi pe Lyon, dar nu a făcut pasul la prima echipă. 

În 2013, fundaşul lateral a semnat cu Nice, unde a petrecut doi ani şi pentru care a jucat 69 de meciuri, a marcat un gol şi a pasat decisiv de patru ori. Cu Nice, Puel are şi un meci în Europa League. În 2015, apărătorul a semnat cu Le Havre, iar din 2017 până în 2019 a jucat la Ajaccio. 

Grégoire Puel are un tată celebru

Actualul antrenor al lui Saint-Etienne, Claude Puel (68 de ani), are doi fii, Grégoire Puel şi Paulin Puel, amândoi fotbalişti şi liberi de contract, şi este unul dintre cei mai importanţi antrenori francezi, în acest moment. 

Francezul a cucerit titlul în Ligue 1 cu AS Monaco, în 2000, şi Supercupa Franţei, în 2001. După aceste performanţe a făcut pasul la Lille, Lyon şi Nice, ca mai apoi să primească primul contract în Premier League. 

Claude Puel a preluat-o pe Southampton, în 2016, iar în 2017 a semnat cu Leicester, unde a stat până în 2019. În prezent e antrenorul lui Saint-Etienne. 

 

Afla mai multe despre: claude puelgregoire puelvoluntari 

viewscnt
Articole similare