Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fiul lui Claude Puel a venit în Liga I. Fundaşul dreapta a semnat un contract pe două sezoane

EXCLUSIV | Fiul lui Claude Puel a venit în Liga I. Fundaşul dreapta a semnat un contract pe două sezoane

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari continuă campania impresionantă de transferuri. După ce au reuşit să îl aducă pe Marcos Lavin, care în sezonul trecut a fost legitimat la Getafe, ilfovenii au bătut palma cu Gregoire Puel, fiul celebrului antrenor, Claude Puel.

Gregoire Puel evolueaz pe postul de fundaş dreapta şi a semnat un contract pe două sezoane cu FC Voluntari. Fiul faimosului antrenor a venit din postura de jucător liber de contract la FC Voluntari, după ce ultima dată a jucat la GFC Ajaccio.

Fundaşul dreapta de 28 de ani a plecat de la GFC Ajaccio în iulie 2019 şi de atunci e fără angajament, astfel că Mihai Teja şi staff-ul vor fi nevoiţi să-l pună rapid pe picioare.

În vârstă de 28 de ani, Gregoire Puel şi-a început cariera la Lille, apoi a mai trecut şi pe Lyon, dar nu a făcut pasul la prima echipă. În 2013, fundaşul lateral a semnat cu Nice, unde a petrecut doi ani şi pentru care a jucat 69 de meciuri, a marcat un gol şi a pasat decisiv de patru ori. Cu Nice, Puel are şi un meci în Europa League. În 2015, apărătorul a semnat cu Le Havre, iar din 2017 până în 2019 a jucat la Ajaccio. 

Claude Puel, tatăl celebru al lui Gregoire

Actualul antrenor al lui Saint-Etienne, Claude Puel (68 de ani), are doi fii, Gregoire Puel şi Paulin Puel, ambii fotbalişti. Antrenorul francez a cucerit titlul în Ligue 1 cu AS Monaco, în 2000, şi Supercupa Franţei, în 2001. După aceste performanţe a făcut pasul la Lille, Lyon şi Nice, ca mai apoi să primească primul contract în Premier League.

Claude Puel a preluat-o pe Southampton, în 2016, iar în 2017 a semnat cu Leicester, unde a stat până în 2019. În prezent e antrenorul lui Saint-Etienne din octombrie 2019.

Afla mai multe despre: fc voluntari 

viewscnt
Articole similare