Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Florentin Matei şi-a amintit de debutul în Liga 1: ”Era Steaua adevărată, a fost puţin ciudat” Sare în apărarea FCSB-ului: ”Trebuie să joace pe Ghencea!”

EXCLUSIV Florentin Matei şi-a amintit de debutul în Liga 1: ”Era Steaua adevărată, a fost puţin ciudat” Sare în apărarea FCSB-ului: ”Trebuie să joace pe Ghencea!”

FCSB

Comentarii

Florentin Matei a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport. Printre altele, el şi-a amintit şi de debutul în Liga 1.

”Aveam 17 ani. Chiar nu îmi vine să cred. Mai am o lună, două luni şi o să devin tată. A trecut timpul chiar foarte repede. Cum să nu îmi amintesc debutul la Steaua? A fost un pic ciudat debutul. Nu mă antrenam cu echipa mare, ţin minte că era vineri, eram în cantonament cu echipa a doua, era înscrisă în Liga a 2-a atunci, juca în Divizia B.  Eu nici nu ştiam cu cine joacă echipa mare a Stelei. Am crezut că mă trimit la juniori să joc cu Craiova. După antrenament am mers cu echipa în cantonament şi am primit telefon seara să mă prezint a doua zi la prima echipă. Era domnul Stoichiţă antrenor şi în ziua meciului mi-a spus că o să debutez în prima ligă. Era Steaua adevărată!” a mărturisit Florentin Matei, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Fostul jucător de la FCSB sare în apărarea echipei lui Gigi Becali, în disputa legată de stadionul Ghencea: ”Am văzut că tot fac presiuni că nu o să joace FCSB niciodată acolo. Lucrul acesta chiar nu-l înţeleg. Ar trebui să joace cine are bani, e stadion pentru toată lumea, nu doar al Armatei” a mai declarat fostul mijlocaş al roş-albaştrilor.

A doua aventură a lui Florentin Matei la FCSB s-a terminat prost. Transferat la începutul lui 2019, liber de contrct, Matei n-a impresionat şi, după doar câteva şanse de a arăta ce poate, a fost îndepărtat de la echipă de Gigi Becali. Fotbalist crescut la FCSB, Florentin a mai dezvăluit în interviul acordat Telekom Sport că şi-a ales prost momentul să semneze cu echipa lui Gigi Becali (61 de ani).

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Florentin Matei, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florentin mateifcsb 

viewscnt
Articole similare