Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florentin Petre, apel la orgoliul suporterilor lui Dinamo: "Să facă exact cum făceau cu noi când terminam pe locul 2 sau 3 în campionat!"

EXCLUSIV | Florentin Petre, apel la orgoliul suporterilor lui Dinamo: "Să facă exact cum făceau cu noi când terminam pe locul 2 sau 3 în campionat!"

Dinamo București

Comentarii

Florentin Petre (44 de ani) a vorbit la Telekom Sport despre situaţia în care se află Dinamo şi a spus că se aşteaptă la feliment. Fostul căpitan din Ştefan cel Mare le-a cerut suporterilor şi celor care conduc programul DDB să fie mai implicaţi în viaţa echipei şi să se comporte cu spaniolii din conducere exact cum se comportau cu jucătorii atunci când terminau mai jos de locul 1.

Petre a declarat că spaniolii conduşi de Pablo Cortacero şi-au bătut joc de club şi de istoria lui Dinamo. Fostul optar alb-roşu a făcut apel şi la orgoliul suporterilor.

"(n.r. - despre faliment) - Păi, cu acest om te poţi aştepta la orice. Aş fi vrut ca suporterii şi cei care conduc DDB să fiu mai autotitari, să facă exact cum făceau cu noi când terminam pe locul 2 sau 3 în campionat.  Nu se accepta nimic. Aş fi verut să văd, pentru că îi respect enorm de mult, Dinamo trăieşte datorită suporterilor. Fără ei nu ar exista.

Aş fi vrut o altfel de atitudine faţă de aceşti băieţi care au venit şi au minţit. ŞI-au bătut joc de un club, îşi bat joc de istorie pe care am făcut-o din 1948 şi până acum. Nu poţi să vii să îţi baţi joc de nişte oameni, minţind zi de zi, 'proxima semana' (trad. - săptămâna următaore)", a spus Florentin Petre la Telekom Sport.

Basarab Panduru crede că majorarea de capital de la Dinamo este o nouă păcăleală

Basarab Panduru nu crede însă în promisiunile făcute de Pablo Cortacero. Analistul Telekom Sport susţine că este o nouă păcăleală pusă la cale de şefii de la Dinamo.

”Păi cum s-a făcut majorare de capital? Era banca închisă. Întotdeauna ăla care păcăleşte nu are haina ruptă pe el! Ăla are costum, ăla 100% are costum. La noi problema este cum apari, dacă a apărut unul în costum ăsta nu are cum mă să ne păcălească”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florentin petredinamosuporteripablo cortacero 

viewscnt
Articole similare