Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Bratu speră că Dinamo va renaşte în mandatul investitorilor spanioli: "Să se bată la campionat, la cupele europene. Va trebui o infuzie de capital!"

EXCLUSIV | Florin Bratu speră că Dinamo va renaşte în mandatul investitorilor spanioli: "Să se bată la campionat, la cupele europene. Va trebui o infuzie de capital!"

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu, antrenorul Concordiei Chiajna, a comentat într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport preluarea lui Dinamo către spaniolii conduşi de către Pablo Cortacero. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare speră că Dinamo va intra într-o nouă eră şi că noii investitori vor face totul pentru ca echipa să ajungă din nou în top.

În 2017, Florin Bratu a preluat Dinamo şi a câştigat play-out-ul alături de "câini", iar acum speră că fosta sa formaţie îşi va reveni şi se va lupta din nou pentru trofee şi cupe europene, conform tradiţiei. "Pentru Dinamo, zic eu, e de bun augur, pentru că asta şi-au dorit. Acum rămâne de văzut dacă investitorii spanioli sunt dispuşi să facă eforturi ca Dinamo să ajungă înapoi în top. Să ajungă în primele 3 echipe, aşa cum era obişnuită., să se bată pentru campionate. Să joace în Cupele Europene. Va trebui o infuzie mare de capital, din punctul meu de vedere, în următorul sezon, sau în următorii ani, pentru ca Dinamo să redevină o echipă de top. În momentul de faţă are mult de recuperat.

(n.r. - Intră Dinamo într-o nouă eră?) Aşa ar trebui. Vreau să văd ceea ce se întâmplă în următoarele luni, în următoarele 6 luni. Vreau să văd cei din conducerea clubului, partea spaniolă cum vor gestiona lucrurile cu suporterii, pentru că suporterii au şi ei o parte din acţiuni Au arătat solidaritate fantastică alături de club, au plătit salarii, au plătit licenţă. Clubul este în Liga 1 şi datorită lor sau poate datorită lor în primul rând în momentul de faţă. Şi cred eu că ar trebui respectaţi"
, a spus Florin Bratu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Totuşi, Bratu e nemulţumit de faptul că nu există transparenţă în ceea ce priveşte modul de lucru şi aşteaptă o conferinţă de presă în care investitorii spanioli să se prezinte şi să-şi prezinte planurile de viitor. "Este o oarecare lipsă de transparenţă, dar probabil că la un moment dat, după ce lucrurile se aşează, pentru că a fost totul din scurt, vor face o conferinţă de presă, ne vor spune exact care este boardul echipei. Care sunt funcţiile şi oamenii care le ocupă", a mai declarat Bratu.

Afla mai multe despre: florin bratudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare